Kampanje

It’s just a phase/face

Med vår nye kampanje «Just a Phase/Face», ønsker vi å feire alle våre ulikheter og omfavne hver fase av livet. Vi vil hylle din hud og dens naturlige prosess.

Livet er en reise fylt med opplevelser og erfaringer som speiles i huden vår. Fra ungdommelig glød til visdomsfulle rynker – hver fase er en del av vår unike livshistorie. Men uansett hvor vi er på reisen, er det viktig å omfavne og akseptere forandringene som en naturlig del av livet.

Vi ønsker å markere disse ulike fasene i livet med vår nye kampanje «Just a Phase/Face», som feirer de naturlige endringene som følger med hver fase i livet.

Vi forstår at forskjellige hudproblemer kan være en tøff og utfordrende opplevelse, uansett hvor gammel du er. Det kan påvirke selvfølelsen og selvtilliten, og det kan være vanskelig å finne den rette løsningen.

Se film:

It´s just a phase/face

Som et norsk hudpleiemerke, verdsetter vi dokumenterte ingredienser som tar sikte på å løse ulike hudtilstander og hudtyper på tvers av alle livsfaser. Vi ønsker å tilpasse hudpleien din til akkurat det du trenger i dag, og i den fasen du befinner deg i.

Oppdag vårt utvalg av hudpleieprodukter som er skreddersydd for å passe din hud slik den er i dag, uansett alder eller fase i livet.

Huden vår forteller historien om livet vårt, og det er viktig å forstå de ulike fasene og hvordan huden endrer seg. På den måten kan vi ta bedre vare på huden vår og oppnå en sunn og strålende glød. Vi er alle på denne reisen sammen, og det er opp til oss å støtte hverandre.

Så uansett hvilken fase du befinner deg i, husk at du er vakker akkurat som du er. La oss feire alle våre ulikheter og omfavne livet i hver eneste fase!

Kreditering:
Creative Direction: @theoddsociety
Foto og regi: @martin_rustad
Filmfotograf: @larsrolland
Hår og makeup: @sisselfylling
Modeller: @teammodels og @idollooks
Lokasjon: @vigelandsmuseet