Produkter

Virkestoffer med effekt

Alle ønsker å holde seg unge og friske og målet er å ta vare på det utgangspunktet vi ble tildelt.

Alle ønsker å holde seg unge og friske og målet er å ta vare på det utgangspunktet vi ble tildelt.

A-vitamin syre og Retinol er virkestoffer med best dokumentasjon på å reparere solskader, grov hud og aldring.

Studier viser at Retinoider (felles betegnelse på A- vitamin) hjelper huden til å bli mer produktiv og stimulerer til en mer aktiv kollagen produksjon. Det betyr at huden få bedre fukt, fylde og spenst.

Fruktsyrer hjelper huden til å fornye seg raskere. Hudsyklusen tar ca. 1 måned og med alder går den enda langsommere. Det betyr at aldring og skader vi får gjennom livsstil forringer hudens evne til å fornye seg. Den beste måten å skape en dypere og mer effektiv peeling på er å bruke fruktsyrer jevnlig.

Kombinasjonen og synergieffekten av virkestoffene Retinoider og fruktsyrer er helt fantastisk. Fruktsyrer fjerner døde hudceller som gir huden en grovere overflate, større porer, sliten, grå og ujevn hudtone.

Retinoider går dypere inn i huden og stimulerer til nye friske celler. Dette fører til en mer produktiv, sunnere, fiskere og glattere hud.

Fruktsyrer gir umiddelbar effekt, mens Retinoider jobber mer i dybden og tar mer tid før effekten blir synlig. De som ønsker å jobbe målrettet mot hudforbedring av rynker, arrdannelser, finere porer og jevnere pigment bør bruke disse virkestoffene sammen.

Elixir anbefaler Glyactil Pads 10% i kombinasjon med Retinext Advanced Serum eller Retinext Anti-Aging Gel. Bruk Glyactil Pads 10% som din peeling 2 kvelder i uken og start gradvis med Retinext Anti-Aging Gel og/eller Retinext Advanced Serum.

Del artikkelen