Mariannes tips

Trapp opp hudrutinen med Glyactil pads

Om du ønsker raske resultater, så er løsningen å bruke mer aktive virkestoffer - Glyactil Pads er et effektivt alternativ!

Om du ønsker raske resultater, så er løsningen å bruke mer aktive virkestoffer – Glyactil Pads er et effektivt alternativ!

Glyactil Pads er en av Elixirs bestselgere, og produktet kommer i ulike konsentrasjoner og passer nesten alle hudtilstander.

Padsene inneholder det kjente og mye brukte virkestoffet glykolsyrer, som er en AHA-syre.

Alpha Hydroxy Syrer er vannløselige, noe som betyr at de eksfolierer overflaten, tiltrekker seg fukt og fremmer dermed bedre fuktighet. De er veldig gode på å fjerne døde celler og gir jevnere og glattere hud ved regelmessig bruk. 

Glykosyrer er et fantastisk virkestoff som evner å gi raske resultater mot flere ulike problemstillinger!

Bidrar til hudfornyelse
Alt fungerer bedre på cellenivå når vi er unge og friske og evner og fornye hudoverflaten raskere. Det som er synlig på huden er lagvis med døde hudceller.

Hudsyklusen tar rundt 28-30 dager for at hudceller/produktive keratinocytter vandrer fra underhuden og ender opp som døde hudceller.

Disse cellene har gjort mye bra i prosessen opp til hudoverflaten og funksjonen til disse cellene vil være til mindre nytte når de ligger på huden i lengre tid uten å fjernes.

Døde hudceller bærer med seg fettstoffer og gir huden en beskyttelse og lager en sunn hudbarriere, men kan også skape en del mindre attraktive hudproblemer som grov og livløs hud, linjer, ujevnt pigment, store porer og urenheter

Reduserer fine linjer og grov hud
Hjelper huden å støte bort gamle hudceller raskere og gir en glattere og jevnere hudoverflate. Vi kan sammenligne dette med å rense og slipe en benkeplate med sandpapir for å gi den en glattere og finere «finish».

Gir mindre urenheter og minsker porer
Dødehudceller kleber seg til porene og stenger talg inne i hårsekken som kan føre til opphopninger av talg. Akne-bakterien lever av hudfett som det finnes mye av i døde hudceller. Ved å fjerne tilstoppninger som setter seg som en propp i porene blir det mindre talgopphopning og porene trekker seg lettere sammen og blir mindre.

Fremmer bedre fukt
Glyactil Padsene stimulerer kollagenproduksjonen og gir bedre fukt og fylde. De fjerner døde hudceller og gjør det lettere for andre aktive virkestoffer å trenge inn i huden.

Gir jevnere pigment
Keratinocytter bærer med seg fargestoffet melanin til hudoverflaten for å beskytte huden mot UV-stråler. Ved soleksponering blir fargestoffet stimulert og det produseres mer melanin. Ved å fjerne døde hudceller fjernes mye av fargestoffet og gir en jevnere hudtone.

Anbefalt bruk
Glyactil Pads kan kombineres med alle produktene i serien og brukes 2-7 dager i uken. Ved hudproblemer anbefales det å bruke pads som en kur og starte gradvis 2-4 x uker og øke til 7 x uken i 2-3 måneder. Etter oppnådd resultat anbefales det å holde vedlike 2-4 x uken. For de med mindre hudproblemer anbefales det å bruke Glyactil Pads som ukentlig eksfoliering 2-3 x uken.

Del artikkelen