Mariannes tips Del denne artikelen

Trapp opp hudrutinen med Elixir pads

Om du ønsker raske resultater, så er løsningen å bruke mer aktive virkestoffer. Elixir pads er et effektivt alternativ!

Vi bruker Elixir pads i ulike konsentrasjoner til nesten alle hudtilstander og aldersgrupper for å fjerne døde hudceller og for å fremme hudforbedringer.

Elixir pads inneholder virkestoffet glykolsyrer, som  er et kjent virkestoff fra AHA-syrer som fremmer en hudfornyelse ved å svekke bindingene/limet som holder døde hudceller sammen.

Glykosyrer er et fantastisk virkestoff som evner å gi raske resultater mot flere ulike problemstillinger!

Elixir pads og hudforbedring
Alt fungerer bedre på cellenivå når vi er unge og friske og evner og fornye hudoverflaten raskere. Det som er synlig på huden er lagvis med døde hudceller.

Hudsyklusen tar rundt 28-30 dager for at hudceller/produktive keratinocytter vandrer fra underhuden og ender opp som døde hudceller.

Disse cellene har gjort mye bra i prosessen opp til hudoverflaten og funksjonen til disse cellene vil være til mindre nytte når de ligger på huden i lengre tid uten å fjernes.

Døde hudceller bærer med seg fettstoffer og gir huden en beskyttelse og lager en sunn hudbarriere, men kan også skape en del mindre attraktive hudproblemer som grov og livløs hud, linjer, ujevnt pigment, store porer og urenheter

elixir_pads_20_2

Elixir pads reduserer fine linjer og grov hud
Hjelper huden å støte bort gamle hudceller raskere og gir en glattere og jevnere hudoverflate. Vi kan sammenligne dette med å rense og slipe en benkeplate med sandpapir for å gi den en glattere og finere «finish».

Elixir pads gir mindre urenheter og minsker porer
1. Dødehudceller kleber seg til porene og stenger talg inne i hårsekken som kan føre til opphopninger av talg.
2. Acne bakterien lever av hudfett som det finnes mye av i døde hudceller.
3. Ved å fjerne tilstoppninger som setter seg som en propp i porene blir det mindre talgopphopning og porene trekker seg lettere sammen og blir mindre.

Elixir pads fremmer bedre fukt
1. Stimulerer kollagenproduksjonen og gir bedre fukt og fylde.
2. Fjerner døde hudceller og gjør det lettere for andre aktive virkestoffer å trenge inn i huden.

ELIXIR-Sophia-Lie_49944V2

Elixir pads gir jevnere pigment
Keratinocytter bærer med seg fargestoffet melanin til hudoverflaten for å beskytte huden mot UV-stråler. Ved soleksponering blir fargestoffet stimulert og det produseres mer melanin. Ved å fjerne døde hudceller fjernes mye av fargestoffet og gir en jevnere hudtone.

Anbefalt bruk
1. Elixir pads kan kombineres med alle produktene i serien og brukes 2-7 dager i uken.
2. Ved hudproblemer anbefales det å bruke pads som en kur og starte gradvis 2-4 x uker og øke til 7 x uken i 2-3 måneder.
3. Etter oppnådd resultat anbefales det å holde vedlike 2-4 x uken. For de med mindre hudproblemer anbefales det å bruke Elixir pads som ukentlig eksfoliering 2-3 x uken.

Hilsen Marianne

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Å bruke produkter med flere aktive virkestoffer, skaper synergieffekt som gir gode, langvarige resultater og en sunn hud.