Hudhistorier

Tørrheten i huden er borte!

Janne Pedersen er en aktiv jente som brenner for sandvolleyball. Les om hennes utfordringer og hverdagstips!

Janne Pedersen er en aktiv jente som brenner for sandvolleyball. Les om hennes utfordringer og hverdagstips!

Hvordan ser en vanlig uke ut for deg?
En uke for meg varierer etter hvilken årstid det er. Nå som sommer og sesong nærmer seg kommer jeg til å reise på flere treningsleire til varmere strøk. På treningsleir er dagene stort sett fylt med trening, mat og søvn. På høsten er det offseason og da har jeg mulighet til jobbe og være sosial med venner og familie i tillegg til trening.

Solastranda

Har du noen hverdagstips?
Mitt beste hverdagstips er å være i litt aktivitet hver dag. For meg er det enten joggeturer, sandvolleyball eller styrketrening. Det har en positiv innvirkning på både kropp og humør og er derfor viktig for meg. Jeg har stor tro på å gjøre aktiviteter som en trives med og som gir mestringsfølelse.

Hva er dine hudrutiner?
Jeg startet med Elixir for ca 4 måneder siden og har fått god veiledning av Elixir når det gjelder hvilke produkter som passer til meg.

Jeg bruker Niactil Cleanser, Niactil 4% og Ultradefense Green Tea SPF 22 på morgenen og Niactil Cleanser og Smothing Cream 10% på kveldstid. To kvelder i uken bruker jeg også Elixir Pads 10%.

Har du noen utfordringer med din hud?
Mine utfordringer er at jeg blir tørr i huden, spesielt på vinterstid. Jeg har også en del pigmentflekker, særlig på sommeren på grunn av mye sol i forbindelse med sandvolleyball.

Hva syntes du Elixir Cosmeceuticals har gjort for huden din?
Tørrheten i huden er borte og huden min er generelt blitt glattere, renere og mykere, noe venner og familie også har kommentert. Jeg føler også at pigmentflekkene er mindre synlige nå. Jeg er utrolig fornøyd med produktene og kan virkelig anbefale det videre.

Hanne og Janne NM

NB! Denne artikkelen er over 3 år gammel og produkter som er blitt brukt kan ha endret navn eller utgått av sortiment. Ta kontakt om du ønsker tilpasset hudrutine til din tilstand. 

Del artikkelen