Hudhistorier

Theas hudhistorie

Elixir Cosmeceuticals møter mange som opplever en hudforbedring ved bruk av våre produkter. Noen av dem ønsker å dele sin historie. Dette er Theas hudhistorie.

Elixir Cosmeceuticals møter mange som opplever en hudforbedring ved bruk av våre produkter. Noen av dem ønsker å dele sin historie. Dette er Theas hudhistorie.

Hva var ditt hudproblem før du begynte med Elixir?
Jeg hadde kjempefin hud helt til jeg startet på ungdomsskolen. Da kom kvisene og med dem utviklet det seg dype, stygge arr på grunn av feil utklemming og mye pirking. For å dekke til, la jeg på et tykt lag med sminke, noe som førte til enda flere kviser. Det å ikke ha glatt hud gjorde noe med meg, noe med selvtilliten.

Hvordan opplever du huden din nå?
Ikke bare har Elixir fjernet sporene etter tenåringskvisene mine, men produktene har også gitt meg en ny hverdag. Selvtilliten er tilbake og huden min stråler som aldri før. Dette er virkelig produkter for alle og enhver. Jeg vet at det finnes ufattelig mange gode merker der ute, men ingen er som Elixir.

v03

Hva er dine hudrutiner?
Jeg renser huden med Gentle Cleanser morgen og kveld. Nicatil bruker jeg hver dag. Solfaktor også er en viktig del av rutinen, og jeg smører meg alltid med Ultradefence Green Tea SPF 22 om morgenen. I tillegg bruker jeg Acticlear både dag og natt.

NB! Denne artikkelen er over 3 år gammel og produkter som er blitt brukt kan ha endret navn eller utgått av sortiment. Ta kontakt om du ønsker tilpasset hudrutine til din tilstand. 

Del artikkelen