Produkter

Svovel – nøkkelen til ulike hudproblemer

Vi lanserer nå en ny, svært behandlende rens som egner seg for de som sliter med stadige akneutbrudd, seboreisk eksem, rødheter og generell fet hud.

Vi lanserer nå en ny, svært behandlende rens som egner seg for de som sliter med stadige akneutbrudd, seboreisk eksem, rødheter og generell fet hud. Svovel er hovedingrediensen – et effektivt virkestoff som er nøkkelen til flere ulike hudproblemer!

Ingrediensen svovel har vært på markedet i mange år, men på grunn av sin særegne lukt har ikke virkestoffet vært en favoritt. Vi ser allikevel at ingrediensen blir mer og mer brukt grunnet sine unike egenskaper som problemløser av fet, sensitiv og uren hud. Svovel har sammensatte egenskaper som virker keratolystisk og antibakterielt uten å tørke ut eller irritere huden. Svovel bryter ned keratin og reduserer tilstoppinger av porer, og er antibakterielt på aknebakterie og forebyggende mot nye utbrudd.

En av de viktigste faktorene for å forbygge og behandle uren hud, er å regulere opphopninger av keratin og redusere talg. På den måten unngår man tilstoppinger og videre bakteriedannelser. Vi bruker derfor ofte flere ulike ingredienser som virker forebyggende og behandlende som BHA, AHA, retinol og azelainsyre.

BHA- og AHA-syrer eksfolierer, men virker ikke like antibakterielt som svovel. Retinol og A-vitaminsyre eksfolierer og er talgreduserende. Azelainsyre har noen av de samme egenskapene som svovel, men har en mildere keratolystisk virkning. Vi anbefaler derfor å bruke Sulfactil Cleanser i kombinasjon med et tilpasset hudprogram. Rensen skal kunne brukes daglig i en periode ved akneutbrudd eller et par ganger i uken.

Sulfactil Cleanser

Betaine (aminosyre som er fett- og vannoppløselig), 2 % salisylsyre og 2 % svovel.

Passer til:

Rosacea, akne, seboreisk og fet hud. Kan brukes spesielt i problemsoner som t-sonen, hårfestet, rygg, nakke og bryst. Gir en lett peeling, dreper demodex (sopp) og ugunstig bakterieflora.

Anbefalt bruk:

Dette er en spesialrens og brukes i kombinasjon med en mildere cleanser – enten daglig i en periode ved utbrudd, eller et par dager i uken. Fjern smuss og sminke med din daglige rens og vask deretter ansiktet med Sulfactil Cleanser.

Del artikkelen