Mariannes tips

Still klokken og huden tilbake!

Speilbildet kan i disse dager vise en litt sliten, grov og død hudtone. Denne tiden av året er en mellomfase av sommer og vinter med mye hjemmekos og tid til egenpleie.

Speilbildet kan i disse dager vise en litt sliten, grov og død hudtone. Denne tiden av året er en mellomfase av sommer og vinter med mye hjemmekos og tid til egenpleie. 

Hva trenger den av stell og pleie på denne årstiden? Er det fukt, peelinger antioksidanter eller reparerende ingredienser etter sommerens utskeielser?

Frisk, jevn og glatt hud på 7 dager!
Jeg kjenner for å rense opp, nesten som en vårrengjøring som i dette tilfellet blir en høstrengjøring!

Fornyelse av huden med aktive ingredienser som fremmer en hudfornyelse bruker jeg alltid på kvelden. På morgenen har jeg det litt travelt og alt skal helst gå litt fort. Bruker stort sett derfor alltid Niactil 4% og Ultradefense Pro SPF 30.

img_2531

Søndag er en super dag å ta litt tak og sette i gang med renselses prosessen.
Jeg liker derfor å ta en peeling runde med Glyactil Pads og Glyactil Smoothing Cream på ansikt, og Glyactil Smoothing Body Lotion på kropp. Føler det er en god start på uken. Huden føles umiddelbart friskere, glattere og jevnere ut 🙂

Mandag er dagen for å ”booste” huden med antioksidanter. Føler at både hud og kropp trenger en ekstra dose av det i begynnelsen av uken og på denne tiden av året!

Tirsdag trenger huden en liten treningsøkt. For at huden skal fremme bedre fukt og spenst fra innsiden må den ha cellekommuniserende ingredienser som feks. Retinol i konsentrert form. Jeg har overbehandlet huden min med å teste ut litt forskjellige aktive behandlinger, så det føles ikke riktig å irritere den for mye akkurat nå. Derfor velger jeg den mildeste av Retinext-produktene våre Retinext Advanced Corrective Serum. Normalt bruker jeg Retinext Anti-Aging Gel siden den er den mest aktive. For de som blir veldig tørre og sensitive i huden på denne tiden anbefaler jeg Retinext Advanced Corrective Serum.

Bruker også en fukt i kombinasjon med konsentrert antioksidant, Ceactil Everyday Cream over Retinext Advanced Corrective Serum på kvelden.

Onsdag tar jeg en ny runde med Glyactil Pads og Glyactil Smoothing Cream som jeg synes er den mest effektive måten å fjerne grov, sliten hud med. Glykolsyrer fremmer cellefornyelsen og fjerner den ujevne og døde hudoverflaten.

Torsdag er det tid for å fylle opp med litt antioksidanter igjen for at huden skal tåle helgens utskeielser bedre. Ceactil Everyday Serum inneholder Askorbyl Glukoside som er en konsentrert C- vitamin som både gir glød, jevnere pigment og bedre fukt. Den finnes også i krem og duoen virker cellecommuniserende som tilfører masse fukt, glød og pleie på en aktiv måte.

Fredag er dagen jeg ofte tar en ‘party-peel’ for å få en mini ‘face–lift’ hvis jeg skal ut på noe 😉 Det er ingen ting som funker så bra som en Anti-Acne Sensitive Peel i klinikk. Hvis jeg ikke tar klinikkbehandling benytter jeg sjansen til å gi huden litt ekstra fukt med Hydractil Repair Cream.

Se vi gjennomfører denne behandlingen her:

Lørdag er dagen for cellekommuniserende Retinol og antioksidanter for å reparere og kick-starte cellene. Vi kan ikke tillate cellene å bli late…

Så er uken plutselig over og huden har fått en ny glød og speilbilde ser plutselig litt fiskere og mer opplagt ut 🙂

Ønsker dere alle en god Elixir-uke!

Hilsen Marianne 🙂

Del artikkelen