Produkter

Slik holder du huden ung lengre

Om du ønsker å jobbe mer aktivt med anti-aldring, så er det ett virkestoff din hudrutine bør inneholde.

Om du ønsker å jobbe mer aktivt med anti-aldring, så er det ett virkestoff din hudrutine bør inneholde.

Retinoider er et felles navn på ulike A-vitaminer og er et av de mest dokumenterte virkestoffene som fører til bedre celleproduksjon og hudfornyelse. 

Dette eksklusive virkestoffet stimulerer til bedre kollagenproduksjon, som reduserer finere linjer og rynker, og reverserer solskader og gir en jevnere hudtone.

Retinext
Begge våre Retinext-produkter inneholder konsentrert A-vitamin. Retinext Anti-Aging Gel er sammensatt med virkestoffet Retinol, og i Retinext Advanced Corrective Serum med Retinaladehyde.

Med flere sammensetninger av ulike aktive virkestoffer, pakket inn i liposomer, jo mer aktive og virkningsfulle er produktene.

Flere kliniske studier viser at Retinol og Retinaladehyde har mange av de samme gode egenskapene som Tretinoin, som er et reseptbelagt A-vitaminsyre i 0,05 eller 0,1%.

La oss bli mer avanserte
Det inkluderer tykkere overhud og mindre dannelse av enzymet MMS, som bryter ned kollagen. Retinoider stimulerer til bedre fuktighet og spenst i huden. Den hemmer også aktiviteten til enzymet Tyrosinase som reduserer overproduksjon av pigmentstoffet melanin i huden vår. 

Retinol og Retinaladehyde er ikke like irritativt som A-vitaminsyre (Tretinoin) og har derfor mindre risiko for irritasjon i huden. Det vil allikevel alltid være noen som reagerer på konsentrerte retinoider. 

Vi anbefaler at alle starter gradvis- vær tålmodig! Husk det har tatt rynkene flere ti-år på komme, det er derfor ikke noe som forsvinner over natten. 

Retinext Anti-Aging Gel
Start de første to ukene annen hver kveld, og deretter øk. Etter hvert kan den brukes daglig når toleransen er opparbeidet.

Kan brukes alene, som et serum, og som en del av et hudprogram.

Retinext Correctivt Advanced Serum kan brukes daglig under en tilpasset krem på kvelden. Det kan også brukes rundt øyne uten store irritasjoner. Kan brukes alene, som et serum, og som en del av et hudprogram.

Lykke til med bekjempelsen! 🙂

Del artikkelen