Mariannes tips

Slik får du glød til julebordet

På denne tiden av året føler mange seg både blek, gusten og tørr. Det hjelper lite å pynte seg til fest hvis huden ser sliten og grå ut.

På denne tiden av året føler mange seg både blek, gusten og tørr. Det hjelper lite å pynte seg til fest hvis huden ser sliten og grå ut. 

Derfor har vi laget 4 enkle tips for mer glød:

1. Rens
En god rens er første steg til finere hud! Rengjør alltid huden med en tilpasset cleanser før du legger ny sminke.

Se våre cleansere her.

2. Peeling
Glyactil Pads 10% fjerner døde hudceller og gir en glattere, friskere og jevnere hud.

Vi anbefaler Acticlear Pads til de med en feter hudtilstand og kombinasjonshud.

Madeleine @macerly

3. Maske
Pore Tigtening Mask er en grønn leirmaske som strammer og gir en jevnere hudtone med finere porer. Den trekker til seg fettstoffer og er spesielt bra mot blank T- zone. Holder huden matt og fin gjennom kvelden.

4. Fuktighet
For kombinasjons hud
Niactil 4% kan brukes alene men for mer fukt som alltid trengs på denne tiden av året anbefaler vi å bruke Hydractil Lite Cream over for få en jevn og fin hud med masse fukt – perfekt å legge sminke over!

For sensitiv rødlig hudtilstand
Hydractil Normalizer er helt unik med sine konsentrerte antioksidanter og demper rødhet og inflamasjoner. Vi anbefaler deretter Niactil 4% over som en primer før sminke.

For voksen/tørr hudtilstand
Ceactil Everyday Serum eller Retinext Advanced Serum – begge gir god fukt og en jevn fin fuktig hud – bruk deretter Niactil Advanced Pro eller Ceactil Everyday Cream med c-vitamin som gir den ekstra gløden. For en litt mattere finish anbefaler vi Niactil Advanced Pro.

» Alle får sine favoritter! For tiden har jeg laget en 3 stegs-favoritt. Først et lag med Retinext Advanced Serum, deretter Nactil 4% og til slutt et tynt lag med Smoothing Cream 10%. Dette funker alltid når jeg skal se mer opplagt ut!»

Marianne Fjørtoft, fagsjef Elixir Cosmeceuticals

Party-peel’ i klinikk:

Ønsker du å få det lille ekstra? Da bør du oppsøke en av våre forhandlere og få en tilpasset behandling med Elixirs peelinger. Etter en peeling får du umiddelbart en glatt, jevn og stram hud. Det er den ultimate behandlingen for å booste huden. Gir ansiktsløft og polering på samme tid!

Les mer om våre peelinger her

Hvis du tidligere ikke har prøvd en kjemisk peeling med fruktsyrer anbefales det ikke å gjøres dagen før festdagen. Dette er en aktiv behandling og du bør ha testet toleransen på forhånd.

Ønsker deg en strålende fest med frisk, sunn og vakker hud☺

Del artikkelen