Produkter

Slik får du en vakker hud til julebordet

Det hjelper lite å pynte seg til fest hvis huden ser sliten og matt ut.

Det hjelper lite å pynte seg til fest hvis huden ser sliten og matt ut.

På denne tiden av året kan vi føle oss både blek, gusten og tørr som igjen gir mindre glød i huden. Det er ingen ting som er vakrere enn frisk og sunn hud.

4 enkle Elixir tips til frisk glød, strammere hudtone og finere porer:

  1. Første steg til finere glød: rens alltid huden før du legger ny makeup!
  2. Peeling: Glyactil Pads eller Acticlear Pads. Begge produktene fjerner døde hudceller og gir huden en frik ny glød og finere porer. Min favoritt før fest er å legge et tynt lag med Even Tone Advanced som en maske i 5-10 min.
  3. Pore Tigtening Mask: strammer virkelig opp og gir finere porer. Den trekker til seg fettstoffer og er spesielt bra mot blank T- zone. Holder huden matt og fin gjennom kvelden.
  4. Fuktighet: bruk Niactil 4% som serum hvis du er tørr i huden og Ceactil Everyday Cream eller Glyactil Smoothing Cream over. Har du en fetere hud vil det være nok med et produkt. La produktene trekke godt inn i huden før du legger makeup.

Capture-One-Catalog0372

Elixir Pore Thightening Mask, Niactil Cleanser og Niactil 4%

Party Peel i klinikk
Kjemisk peel med lav prosent gir en fantastisk glatt og glødende hud. Det er den ultimate behandlingen for å booste huden. Gir følelsen av ansiktsløft og polering på samme tid.

Anbefales ikke før festdagen hvis du tidligere ikke har prøvd kjemisk peel med glykolsyrer. Det er en aktiv behandling og bør ha testet toleransen på forhånd. Huden min gløder alltid etter en lett kjemisk peeling!

Ønsker deg en strålende fest med en frisk og vakker hud 🙂

Marianne

Del artikkelen