Update

Vi ønsker å dele vår kunnskap med deg! Her finner du tips, hudhistorier, nyheter, fagartikler og mye mer.

Hudhistorier

En aldersgruppe vi setter stor pris på å kunne hjelpe

Mange av oss opplever urenheter og kviser i ungdomsårene. Dette kan påvirke selvbildet og ha store innvirkninger på det sosiale liv.

Hudhistorier

Derfor får noen kviser i voksen alder

Kviser, eller akne på fagspråk, er en av de vanligste hudlidelsene for tenåringene, men akne kan også oppstå i voksen alder.

Hudhistorier

Sett personlige mål for din hud

Hva ønsker jeg? Hvorfor? Når? Hvordan? Er alle gode spørsmål å spørre seg selv når du skal jobbe mer målrettet mot en bedre hudtilstand.

Fagstoff

Eksfoliering av huden – derfor gir det resultat

Eksfoliering er et godt brukt begrep innen skjønnhet og hudpleie, og dette med god grunn. Men det er mye forskjellig informasjon om eksfoliering, og det er lett å bli forvirret i jungelen av begrep, trender og ingredienser.

Produkter

Slik holder du huden ung lengre

Om du ønsker å jobbe mer aktivt med anti-aldring, så er det ett virkestoff din hudrutine bør inneholde.

Mariannes tips

Slik bekjemper du tørr hud i vinter

Tørr hud er en utfordring for mange, spesielt med kaldere temperaturer ute og tørrere luft med fyring inne. Det medfører at hudens evne til å produsere tilstrekkelig fukt reduseres og huden føles stram, stiv og livløs.

Hudhistorier

– Jeg har fått mindre utbrudd og en mer balansert hud

Huden er vårt største organ og avslører mye av vårt utseende. Den er viktig for…

Fagstoff

Niacinamide-effekten!

Elixirs bestselger Niactil 4% er produktet som passer for alle hudtilstander, og er den perfekte fuktighetskremen for hele familien.

Hudhistorier

Når du først skal bruke hudprodukter, sørg for at du velger noe som gir resultater!

Borg Hud og Fotklinikk i Sarpsborg er en av de største hudpleiesalongene i byen, drevet…

Hudhistorier

– Drømmen min er å motivere mennesker til å være mer aktive!

I våres la hun skøytene på hylla etter å ha hevdet seg toppen av idretten i mange år. Nå er det andre planer for Hege Bøkko (29).

Produkter

En ultralett fuktighetskrem med solbeskyttelse

Visste du at UVA-strålene er like sterke og skadelige hele året? Så selv om sommertiden er over så er det fortsatt viktig å beskytte huden mot UV-stråler.

Hudhistorier

Kremen som eksfolierer og gir masse fukt på samme tid!

Fruktsyrer er et effektivt virkestoff som fremmer en rask hudfornyelse, det er derfor ikke uten grunn mange får gode resultat med vår Smoothing Cream 10%.

Fagstoff

Etter å ha brukt Elixir Cosmeceuticals produkter i 6 år, har jeg fått en bedre hudkvalitet, til tross for at jeg har blitt eldre.

Spesialsykepleieren Jenny møter hundrevis av personer hver måned og hjelper dem med dere hudforbedringer. Her deler hun sine tankertankar.

Hudhistorier

Rask effekt på ungdomshud

En hudhistorie kan for noen begynne allerede i barneårene med atopisk eksem, i ungdomstiden med urenheter eller med pigment- og hormonrelaterte problemer i voksen alder.