Produkter Del denne artikelen

Så enkelt får du silkemyke hender og føtter

De aller fleste er opptatt av å ha en frisk og fin hud. Ansiktet blir behandlet med kremer mot pigmenteringer, rynker, urenheter, grov og livløs hud, men husk at hender ofte avslører både alder og livsstil.

Hender blir utsatt for mye i løpet av dagen og bærer også preg av det ved å bli tørre, rynkete, pigmenterte og grove. De ligger ofte nederst på prioriteringslisten når det gjelder behandling og produkter, men er kroppsdeler som blir vasket titalls mange ganger i løpet av en dag. De trenger derfor å bli tatt hånd om og få mykgjørende og behandlende kremer.

Føttene bærer kroppsvekten skitt for skritt, holder oss i balanse og oppreiste hver dag. Jo eldre vi blir, desto mer belastningsskader får de og fører ofte til hard, ru og sprekker på fotsålene.

Daglig stell med mykgjørende produkter er både forebyggende og reparerende. Smoothing Hand and Foot Cream gir deg tilbake de silkemyke føttene.

Smoothing Hand and Foot Cream

Smoothing Hand and Foot Cream inneholder 18% glykolsyrer og er en behandlende krem for hender og føtter. Den inneholder også ingredienser som virker helende og mykgjørende. Glykolsyrer eksfoliering og fremmer bedre fuktighet. Den fjerner ru og grov hud og gjør den glattere og smidigere.

Tips: Ha Smoothing Hand and Foot Cream på nattbordet og smør godt inn hender og føtter og la virkestoffet myk gjøre og reparere gjennom natten.