Mariannes tips

Resultater på 3 måneder

Elixir Cosmeceuticals jobber for å skape en hudforbedring og mener at alle har et forbedringspotensiale.

Elixir Cosmeceuticals jobber for å skape en hudforbedring og mener at alle har et forbedringspotensiale.

Noen ønsker mer glød og friskere hudtone, andre vil reparere solskader og få jevnere hud, noen sliter med acne, store porer og rødheter. Vi er opptatt av å formidle at det ikke alltid må være de store hudproblemene, men alle er opptatt av huden sin og ønsker den skal se jevn, frisk og sunn ut.

Vi hadde i 2016 flere konkurranser på Facebook der vi ønsket å formidle ekte hudhistorier. Vi oppfordret blant annet brukere av Elixir om å dele sin hudhistorie og sin hudforbedring.

Vi søkte også dem som ønsket å oppnå en hudforbedring. Vi fikk inn mange gode søknader med bilder og deres plager. Ut i fra disse valgte vi 4 kandidater med ulik alder og utfordring.

Siden vi jobber med overhudsproblemer skaper vi ofte hudresultater på 3 måneder. Nå har det gått 3 måneder og vi ønsker å vise det første resultatet.

Kandidat 1

IMG_9052

IMG_9051

Hudanalyse

Hjemmebehandling

Morgen: Niactil Cleanser, Niactil 4% + Hydractil Normalizer

Kveld: Niactil Cleanser, Acticlear Pads 1-2 x uken + Hydractil Normalizer + Hydractil Rich Cream / Acticlear Gel + Hydractil Rich Cream

I tillegg til dette fikk hun Sulfactil Cream som skulle brukes på utbrudd for å roe ned huden som gav resultater.

God respons på hjemmebehandling som ga oss en indikasjon på at hun hadde fått riktige produkter. Vi ønsket ikke å skape for mye irritasjoner siden hun lett ble hissig og rød i huden, men på samme tid ønsket vi å fremme en hudforbedring av ujevnt pigment og urenheter

Klinikkbehandling

Vi startet litt forsiktig med kjemiske peelinger siden vi kandidaten fikk påvist Rosacea.

Kandidaten gjorde 5 kjemiske peelinger i løpet av de 3 månedene. Hun fikk under behandlingsperiode utbrudd på kinn og panne og vi måtte ved 2 anledninger droppe klinikkbehandling.

Resultatet etter 3 måneder

linn jeanett forfra

Før/Etter

linn jeanett høyre

Før/Etter

linn jeanett 18 mai

Før/Etter

Hilsen Marianne

Del artikkelen