Mariannes tips

Resultater gir motivasjon

Vi bruker gjerne tid, resurser og penger på ting som skal gi uttelling. Oppnår vi resultater lar vi oss lettere motivere og begeistre.

Vi bruker gjerne tid, resurser og penger på ting som skal gi uttelling. Oppnår vi resultater lar vi oss lettere motivere og begeistre. Jeg opplever stadig begeistring når jeg skaper hudforbedring☺

Elixir jobber med resultatorientert hudpleie og ønsker ikke å selge illusjoner om mirakelkurer. Vi ønsker å kommunisere et ærlig og ekte budskap som innebærer regelmessig pleie og trening for huden. For det finnes ingen lette løsninger for å oppnå gode resultater.

Vi oppfordrer alle våre kunder til å ta bilder for å kunne dokumentere en hudforbedring. Kunder glemmer ofte hvordan huden var og lar seg lett sjokkere når vi henter frem bilder og viser før og etter resultater.

Vi har mellom 120-130 klinikker i Norge og disse klinikkene kan stadig vise bilder på hudforbedring. Det trenges ofte bare enkle grep med riktige produkt anbefalinger for å skape disse forbedringene.

La oss vise et eksempel
Kunden på bilde er 28 år og har ikke spesielle store problemer. Hun har en noe sensitiv hudtilstand, med inflammasjoner spesielt i kinn og hake område. Hun har fått litt solskader med opphopning av pigment i panne og kinn. Hun har komedoner og kan i perioder få litt utbrudd av urenheter rundt haken. Hun er blitt behandlet på Vital hudklinikk i Sandes og ble anbefalt hjemme produkter som hun har brukt hver dag. Hun har ikke vært til behandling i klinikk, men bare hatt gode hjemmerutiner.

Hun har brukt Gentle Cleanser, Niactil og Ultradefense Cream SPF 30 som hjemmebehandling i ett år.

Niactil –inneholder niacinamide (B3) som forbedrer pigmentforandringer, urenheter, inflammasjoner og binder mer fukt i huden.

Ultradefense er en dagkrem med reparerende enzymer og antioksidanter med SPF. Denne kremen beskytter mot frie radikaler, reparer skader i huden og beskytter mot skader fra UVA og UVB stråler.

Gentle Cleanser – renser og fjerner, makeup, talg, forurensning, svette og døde hudceller på en mild måte med Ph 5, 5

Bildene nedfor viser 3 forskjellige bilder:

Bilde 1 viser: hennes hudtilstand på før og etter på hudoverflaten. Huden er blitt synlig jevnere med mindre rødheter og utbrudd.

image1

 Bilde 2 viser: pigmentet i i huden og kan se at det er blitt spesielt jevnere  i panne og kinn.

image2

Bilde 3 viser:  inflammasjoner er noe av det viktigste å gjøre noe med for å ha en sunnere, friskere og sterkere hudtilstand. Inflammasjoner bryter ned huden og fremmer både aldring og andre hudproblemer som sensitiv hud, eksem, tørrhet og linjer

image3

Del artikkelen