Mariannes tips

Resultat etter 3 måneder!

Vi arbeider med å skape en hudforbedring for alle gjennom hele livet.

Vi arbeider med å skape en hudforbedring for alle gjennom hele livet.

Mange voksne sliter med sammensatte hudproblemer og ønsker å behandle flere ting på en gang. Det kan være en utfordring å skape de raske hudresultater hvis det er flere problemstillinger å ta hensyn til.

Ann-Gøril ble en av våre kandidater gjennom en Facebook konkurranse der vi ønsket å fokusere på ekte hudhistorier. Hun er nå den andre kandidat ut til å vise sitt resultatet. Ann-Gøril kom til en hudanalyse hos oss, så satt vi opp en plan der målet var å skape en hudforbedring på 3 måneder med hjemmebehandling og klinikkbehandlinger.

Skjermbilde-2017-09-21-kl.-15.35.02

Dette skriver Ann-Gøril om sin hudhistorie:
Jeg er 32 år og mine hudproblemer startet med hudormer og småkviser da jeg var rundt 9 år og siden har jeg hatt kviser, acne og generelt uren hud. 

Jeg vil ikke klassifisere kviseproblemet mitt som av de aller verste, med det har vært plagsomt, skjemmende og tidvis smertefullt hele min ungdomstid og senere også i mitt voksne liv. I midten av tyveårene fikk jeg konstatert PCOS (hormonell ubalanse) og det forklarte hvorfor jeg fortsatt sliter med kviser så lenge etter tenårene.

I fjor sommer tok jeg for alvor grep om problemet da jeg endelig så en sammenheng mellom kvisene og kostholdet mitt (tidligere har huden min vært så plaget med kviser at perioder med kontrollert kosthold ikke gav noe utslag på huden i det hele tatt. Nå har jeg kuttet ut omtrent alt av sukker (som gir meg kviser rundt munnen og nesen) og kunstig søtning (som gir meg byller og kviser i kjeveregionen). Dette har ført til en klar forbedring av huden, men arrene fra tidligere er der fortsatt, og jeg har store porer i deler av ansiktet som gjør at jeg lett får hudormer. Haken og kjevepartiet er det arrene synes best. Jeg tror jeg har en kombinasjonshud for jeg blir lett oljete, men også fort tørr om jeg renser feil.

Jeg har brukt mange forskjellige produkter og prøvd flere tiltak og har ennå ikke funnet er serie som virkelig hjelper. Håper Elixir vil gi meg en finere hud og stiller gjerne opp som sminkefri kandidat!

Dette er min hudanalyse
Hun har urenheter og en del utbrudd, dette er noe som skyldes hormonelle årsaker og sukker er med på å styre disse hormonene. Hun har arrdannelser på kinn etter mye akneproblemer gjennom flere år og hun har også ujevnt pigment spesielt i pannen samt litt på sidene. I T-sonen sliter hun med større porer og utbrudd med urenheter og rødhet som gjør at huden er spesielt sensitiv i dette området.

Hjemmebehandling:
Morgen:
Niactil Cleanser
Niactil 4%
Ultradefense Green Tea SPF 22

Kveld:
Niactil cleanser
Acne Pads 3 x uken
Sulfactil (lokalt rundt munnområdet)
Hydractil Rich Cream

Salongbehandling:

ann gøril røde områder V

Før/etter 3 mnd.

Ann gøril høyre 2Før/etter 3 mnd.

ann-gøril-venstre-2Før/etter 3 mnd.

Vi har oppnådd bedring etter 3 måneder, men dette er bare en start og vi erfarer at resultater blir bedre etter kontinuerlig bruk over flere måneder og år. Det er også viktig å huske at gode daglige rutiner er essensielt for å opprettholde gode resultater.

Vi ønsker alle en frisk, sunn og fin hud gjennom hele livet!

Hilsen Marianne 🙂

Denne artikkelen er over 3 år gammel og produkter som er blitt brukt kan ha endret navn eller utgått av sortiment. Ta kontakt om du ønsker tilpasset hudrutine til din tilstand. 

Del artikkelen