Produkter Del denne artikelen

Renewal kit – gi huden en ny start

Det er alltid enklere å forbygge enn å reparere!

Siden aldringsprosessen starter allerede i 20-årene, er det lurt å starte tidlig med gode hudrutiner. Like viktig er det å bruke produkter med aktive virkestoffer som beskytter og stimulerer hudens egne celler til å forbli produktive.

Slik virker Elixir Pads
Med årene går hudens fornyelsesprosess langsommere, og døde hudceller blir liggende lengre på hudoverflaten. Huden kan føles både livløs og gusten. Fruktsyrer som finnes i Elixir Pads eksfolierer og fremskynder denne prosessen – noe som umiddelbart gir en sunnere hud.

Slik virker Retinext Corrective Advanced Serum
Når aldringsprosessen starter, blir kommunikasjonen cellene imellom dårligere enn før. Derfor er det viktig å bruke virkestoffer som evner å opprettholde god cellekommunikasjon. Retinaladehyde er et virkestoff i dette serumet som bedrer fukt, spenst og glød.

Slik virker Niactil 4%
Enzymer er katalysatorer som setter i gang prosesser i huden. Virkestoffet Niacinamide i Niactil 4% fremmer et bestemt enzym til å bedre fuktighet og reduserer inflammasjoner. Det resulterer i en mer balansert og jevn hud.

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Å bruke produkter med flere aktive virkestoffer, skaper synergieffekt som gir gode, langvarige resultater og en sunn hud.

Relaterte artikler

Se alle artikler