Hudhistorier

Rask effekt på ungdomshud

En hudhistorie kan for noen begynne allerede i barneårene med atopisk eksem, i ungdomstiden med urenheter eller med pigment- og hormonrelaterte problemer i voksen alder.

En hudhistorie kan for noen begynne allerede i barneårene med atopisk eksem, i ungdomstiden med urenheter eller med pigment- og hormonrelaterte problemer i voksen alder.

Mange opplever at hudproblemer påvirker vårt selvbilde, noe som igjen påvirker livskvaliteten uansett alder.

Elixir Cosmeceuticals ønsker å gi alle gode hudanalyser og veiledning for å kunne skape gode resultat. Det har alltid vært vårt mål, og vi har fokus på å skape hudforbedring livet ut. Det er ingenting som er mer motiverende når vi lykkes å skape gode resultat!

Julie fra Glød Beauty skreddersydde et hudprogram for 16 år gamle Malin. Malin hadde begynt å få pubertetsproblemer med sin hud, i form av opphopninger av talg i T- sonen, hake og spesielt i pannen. Hun hadde også en litt tørr overhud og inflammasjoner som ofte oppstår når det blir overproduksjon av talg.

Bilde er tatt før behandling med Elixir Cosmeuticals hjemmeprodukter

Når huden viser endringer fra barnehud til mer talgrik hud der det viktig å begynne med forebyggende tiltak. Daglig rens som fjerner fettstoffer, talgregulerende ingredienser og eksfoliering for å fjerne døde hudceller.

Malin hadde innført gode rutiner med rens, peeling og fuktighet med en annen produktserie uten at det ga noen resultater.

Etter hudanalysen anbefalte Julie følgene produkter til hjemmebruk:

Morgen:

  1. Hydractil Cleanser
  2. Niactil 4%

Kveld:

  1. Hydractil Cleanser
  2. Acticlear Pads 2-4 x uken
  3. Sulfactil ( 2-3 x uken
  4. Niactil 4%

Malin merket selv en rask effekt og hun skriver dette om sin hudforbedring:

«Dette er bilder av meg etter bare 3-4 uker etter bruk av Elixir Cosmeceuticals. Nå sliter jeg ikke lengre med en sensitiv og tørr hud, prikkene og kvisene har virkelig redusert seg. Jeg er heller ikke like rød i huden som jeg var tidligere. Det går litt opp og ned, noen dager er huden min bedre enn andre dager, men den er mye mer stabil og holder seg egentlig fin hele tiden☺️

Håper det er til hjelp for andre og at folk kan se hvor bra denne hudpleieserien er. Det har gjort så mye med selvtilliten min, nå går jeg uten sminke uten å tenkte på det, jeg kan ta i huden min uten å begynne å gråte og jeg føler meg mye mer komfortabel på bilder og foran andre mennesker❤️»

Det er viktig og nevne at ikke alle opplever en like rask effekt som Malin. Noen merker ikke forbedringer før det har gått flere uker. Det er ikke alltid lett å forutsi hvor lang tid det tar før den enkelte merker en hudforbedring. Mange får en forverring i begynnelsen, fordi tilstopninger åpnes og opphopninger av urenheter og talg kommer mer opp til overflaten. Hvis man opplever at huden bare blir verre etter 2-3 måneder bør hudprogrammet endres eller en bør oppsøke hudlege.

For noen vil hjemmeprogram i kombinasjon med kjemisk peeling gi raskere og bedre resultater, men det anbefales å begynne med produkter hjemme 2 uker før en kjemisk peeling for å tilpasse seg virkestoffene og for å oppnå en bedre effekt.

Del artikkelen