Hudhistorier

Ragnhilds (28) hudhistorie

Elixir Cosmeceuticals møter mange som opplever en hudforbedring ved bruk av våre produkter. Noen av dem ønsker å dele sin historie. Dette er Ragnhilds hudhistorie.

Elixir Cosmeceuticals møter mange som opplever en hudforbedring ved bruk av våre produkter. Noen av dem ønsker å dele sin historie. Dette er Ragnhilds hudhistorie.

Hva var ditt hudproblem før du begynte med Elixir?
Etter at jeg fylte 16, startet mitt lille mareritt med psoriasis, akne og arr som følge av dette. Jeg ble satt på endeløse programmer og kremer som inneholdt kortison, men som huden min bare ble sår av. Jeg var innom flere klinikker, og brukte en formue på produkter, uten at vi fant den riktige balansen. Det eneste jeg fikk, var svekket selvtillit. 

Hvordan opplever du huden din nå og hvor lang tid tok det før du merket hudforbedring?
Huden min har ikke vært så fin siden før alle problemene startet. Den er strammere, jevnere i fargen, porene er mindre og nå har jeg ingen sår som væsker og svir. Etter bare én uke med produkter fra Elixir ble huden min mye roligere. Sårene begynte å gro. Etter fire uker var jeg bare så lykkelig og takknemlig over at jeg fikk satt opp et hudprogram. Endelig kan jeg stå opp om morgenen, uten å ha vondt i ansiktet. Og bare føle meg fresh og fin!

v01

Hva er dine hudrutiner?
Jeg startet dagen med Niactil Cleanser, og deretter bruker jeg en Antioxidant toning pad. Etterpå legger jeg Niactil 4% serum, og til slutt bruker jeg Green Tea SPF 22 eller Moisturizing Facial Cream.

På kvelden starter jeg alltid med rens, Niactil Cleanser eller Gentle Cleanser. Så fortsetter jeg med Elixir Pads 15%, fire til fem dager i uka. Til slutt bruker jeg Smoothing Cream eller Anticlear som nattkrem. Hvis huden føles tørr, kan jeg bruke Niactil 4% som nattkrem. Er det områder som jeg ser er irritert, legger jeg et tynt lag med Sulfactil.

NB! Denne artikkelen er over 3 år gammel og produkter som er blitt brukt kan ha endret navn eller utgått av sortiment. Ta kontakt om du ønsker tilpasset hudrutine til din tilstand. 

Del artikkelen