Mariannes tips

Pro-Age: en positiv tilnærming til aldring.

Aldring er en naturlig del av livet, og at vi med tiden blir eldre er et uunngåelig faktum.

Aldring er en naturlig del av livet, og at vi med tiden blir eldre er et uunngåelig faktum. Livet, i likhet med huden vår, har ulike faser med ulike behov og egenskaper. Fra ungdommelig glød til kloke smilerynker –  faser kommer med  forandringer og nye utfordringer. 

Bransjens tradisjonelle tilnærming til aldring har basert seg mye på den velkjente og populære anti-age-filosofien. Vi ønsker å ta avstand fra bruken av det negativt ladede ordet “anti-aldring”, og heller vedta en positiv holdning til aldring gjennom “pro-ageing”. 

Pro-ageing er en filosofi som omfavner aldringsprosessen som en naturlig del av livet. I stedet for å bekjempe eller motarbeide aldring, innebærer det å arbeide med aldringen og de endringene den bringer med seg, ikke bare når det gjelder utseende, men også med fokus på den mentale, emosjonelle og fysiske helsen. Og viktigst av alt, det minner oss om at aldring er en gave som ikke er forbeholdt alle.

Vi i Elixir Cosmeceuticals støtter denne filosofien, og har derfor utviklet produkter som aktivt jobber med aldringsprosessen og støtter den generelle hudhelsen etter hvert som vi blir eldre. 

Med fokus på å fremme langvarig vitalitet, benytter vi innovative ingredienser som Resveratrol, NMN (Nikotinamid Mononukleotid) og Bidens Pilosa Extract (planteekstrakt med retinol-lignende egenskaper) i våre Pro-Ageing produkter. Disse ingrediensene er valgt for sine dokumenterte pro-ageing fordeler og evne til å fremme hudens naturlige regenerering på molekylært og cellulært nivå.

Ved å ta vare på huden din gjennom Pro-Ageing, investerer du ikke bare i hudens helse, men også i din egen velvære og selvfølelse.

Mer informasjon om våre nye produkter, finner du her:

2 in 1 Refining Cleansing Milk
Rensemelken gir en mild rens med oppstrammende effekt, opprettholder hudbarrieren og bidrar til å forebygge betennelser og komedondannelse.
Med skånsomme ingredienser, fjerner den effektiv både vannfast øyesminke og talg i porene.

Pro Aging Firming Cream
Pro Aging Firming Cream er en næringsrik krem med innovative pro-aging ingredienser. Beriket med vårt unike «Elixir Longevity Complex», tilfører denne kremen aktive virkestoffer som gir fylde og fuktighet til huden.

Pro Aging Eye Cream
Pro Aging Eye Cream er et helt unikt øyeprodukt med innovative ingredienser.
De nøye sammensatte virkestoffene har oppstrammende, styrkende og fuktighetsgivende egenskaper. Bekjemper effektivt tørrhetslinjer, rynker, hevelse og mørke ringer rundt øynene.

Vitamin C Booster
Vitamin C Booster er spesielt designet for å redusere solskader, rynker, mørke flekker og urenheter. Den fungerer ved å nøytralisere skadelige frie radikaler og stimulere en sunnere og mer aktiv celleproduksjon.

Har du spørsmål om hvordan produktene kan brukes, send oss en epost på elixir@cosmedica.no

Del artikkelen