Produkter

Pigmentkjemperen: Acticlear Even Tone serum!

I mai lanserte vi Acticlear Even Tone serum med stor suksess. Serumet passer til alle som ønsker å forebygge og redusere ujevnt pigment.

I mai lanserte vi Acticlear Even Tone serum med stor suksess. Serumet passer til alle som ønsker å forebygge og redusere ujevnt pigment.

Acticlear Even Tone serum som inneholder 4 ingredienser som blokkere enzymet tyrosinase som påvirker produksjonen av fargestoffet og reduserer frie radikaler.

acticlear-serum

Virkestoffene i serumet
• Kojic syre er en japansk sopp som reduserer overproduksjon av pigmentceller

• Arbutin en naturlig ingrediens som finnes i blant annet tranebær, hvete, pærer og blåbær. Den normaliserer også pigmentcellene

• Boerhavia diffusia er en blomstrende plante kjent fra puranava som kommer fra ayurveda (indisk medisin). Den normaliserer produksjonen av melanocytter og fargestoffet melanin

• C-vitamin er en sterk antioksidant som normaliserer melanin syntesen og gir et jevnere fargestoff

image001

Anbefalt bruk og virkemåte
Produktet bør brukes hver kveld for at virkestoffene skal kunne ha best mulig effekt på daglig blokkering av celler som frigir fargestoff. Det vil hemme transportering av fargestoff til overhuden og resultere i et jevnere pigment.

De ulike ingrediensen vil være gunstig på alle typer pigmenteringer som fregner, melasma og pigmentflekker.

Det er forventet å se forbedring av hudtonen etter 6-12 uker. Det er viktig å presisere at bruk av solfaktor er essensielt for å oppnå gode resultater. Produktet kan brukes gjennom hele sommer perioden og egner seg godt sammen med Niactil Advanced Pro for å fremme en mer aktiv behandling med eksfoliering av keratinocytter.

På høsten anbefaler vi å bruke serumet sammen med Glyactil Pads og Clyactil Smoothing Cream for en mer aktiv behandling. De som sliter med fetere hud og pigmentering bør bruke serumet sammen med acticlear som inneholder 15 % azelainsyre som også normaliserer fargestoffet, talg og inflammasjoner.

Del artikkelen