Produkter

Peel hele kroppen!

De aller fleste har gode hudpleierutiner for ansikt, men mange glemmer at kropp, hender og føtter også trenger regelmessig pleie.

De aller fleste har gode hudpleierutiner for ansikt, men mange glemmer at kropp, hender og føtter også trenger regelmessig pleie.

Huden på kroppen kan bli veldig tørr og nesten få en litt grå gusten hudoverflate med ujevnheter som nupper, inngrodde hår etter barbering og skjellete tørre legger. Noen kan også oppleve grovere hud på albuer og kne.

Hender blir utsatt for mye i løpet av en dag og bærer også preg av å bli tørre, pigmenterte og grove. De ligger ofte nederst på prioriteringslisten når det gjelder behandling og produkter, men er kroppsdeler som blir vasket titalls mange ganger i løpet av en dag. De trenger derfor å bli tatt hånd om og få mykgjørende og behandlende kremer.

Føttene bærer kroppsvekten skritt for skritt, holder oss i balanse og oppreiste hver dag. Det eldre vi blir det mer belastnings skader får de og fører ofte til hard og ru hud på fotsålene. Daglig stell med mykgjørende produkter er både forebyggende og reparerende. 

Glyactil Smoothing Body Lotion
Glyactil Smoothing Body Lotion fjerner døde hudceller, tilfører fuktighet og pleie på samme tid.

Den inneholder mykgjørende, reparerende og pleiende ingredienser som Aloe Vera, grønn te, A,C, E-vitamin og fruktsyrer.

Peelende effekt
Glykolsyrer løser opp bindingene mellom de døde hudcellene i det øverste hudlaget slik at huden eksfolieres lett og den nye friske huden under kommer frem til overflaten. Huden vil da se friskere og jevnere og mer glødende ut. Dette motvirker tørr hud og øker hudens evne til å ta opp andre næringsstoffer

Reduserer røde nupper
Den behandler også noe som heter Keratosis Pilaris som er røde nupper (gåsehud) på bakside av overarmer og på forsiden av lår. Det er ca 40 % av befolkningen som har eller har hatt denne tilstanden.

Reduserer uren hud
Glykolsyrer er også gunstig mot behandling av urenheter på rygg og bryst. Døde hudceller tetter til porer og syren fjerner proppen som stenger talg i porene. For optimalt resultat anbefaler vi å vaske huden først med Sulfactil Cleanser eller Acticlear Cleanser før påføring av Glyactil Smoothing Body Lotion.

Motvirker inngrodde hår
Regelmessig peeling kan reduserer inngrodde hår etter voksing og barbering. Tilstopninger i hårsekken kan gjøre at håret i huden snur retning og vokser inn i huden. Ved å fjerne døde hudceller gir det håret lettere passasje å trenge igjennom huden.

Anbefalt bruk
Bruk Gyactil Smoothing Body Lotion på hender, føtter og kropp etter bad eller dusj. Husk at daglig peeling gjør huden mer sol-sensitiv og at det er viktig å beskytte huden ekstra godt med solbeskyttelse ved soleksponering.

Del artikkelen