Produkter Del denne artikelen

Årets påskekit er her

Årets påskekit består av tre produkter som inneholder ulike antioksidanter og solfilter. Så kan du nyte påskesolen med god samvittighet!

Visste du at mer enn fem solforbrenninger dobler sjansen for hudkreft?

Internasjonale studier fra Skin Cancer Fondation viser at 80-90 % av solen fremmer skader i huden. De som daglig beskytter seg mot UV-stråler beholder en friskere og yngre hud lengre.

Årets påskekit (pris 1945,-)

Ceactil Antioxidant Toning Pads
Antioksidanter i kombinasjon med solfiltre gir bedre beskyttelse og reduserer UV-skader. Ceactil Antioxidant Toning Pads reduserer betennelser, oksidativ stress og opprettholder et bedre immunforsvar i huden. Bruk daglig en pad etter rens.

Niactil 4%
Studier viser at det aktive virkestoffet Niacinamide i Niactil 4% øker viktige prosesser i cellene som beskytter huden mot UV-skader og hudkreft. Påfør Niactil 4% etter Ceactil Antioxidant Toning Pads.

Ultradefense Pro SPF 30
Dette er en krem som inneholder en rekke ulike antioksidanter og enzymer som beskytter og reparerer skader forårsaket av UV-stråler. Den inneholder filter som beskytter mot UVA- og UVB-stråler. Påfør Ultradefense Pro SPF 30 som din daglige beskyttesele og gjenta påføring hver andre 2 time når du er i solen.

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Å bruke produkter med flere aktive virkestoffer, skaper synergieffekt som gir gode, langvarige resultater og en sunn hud.

Relaterte artikler

Se alle artikler