Del denne artikelen

Ønsker du en hudforbedring?

De fleste har i løpet av livet en utfordring med sin hud. Det kan være tidlig alderstegn, solskader, acne, sliten og grå hudtone og pigmenteringer for å nevne noen.

Riktig pleie av huden kan gi store hudforbedringer. Vi som jobber med Elixir Cosmeceuticals vet hvor stor forskjell våre produkter kan gjøre på huden, og dette har vi lyst til å dokumentere for alle.

Det å skape en hudforbedring innebærer å lage en treningsplan for huden. Vi i Elixir begynner alltid en hudanalyse med å gjøre en scanning av huden. Da kartlegger vi hudens ytre og indre tilstand, og vi finner ut av hvordan behandlingsplanen skal se ut. En behandlingsplan innebærer et riktig sammensatt hudprogram og klinikkbehandlinger med oppfølging underveis med bilder for å at behandlingen til slutt skal vise til resultater.

Vi tilbyr 4 kandidater med forskjellige hudproblemer og innenfor ulike aldersgrupper gratis behandlingsplan med produkter og klinikk behandlinger. Dette innebærer at vi får være med i prosessen og vise resultatene.

Vi i Elixir teamet ønsker å gi deg den huden du fortjener! Send bilder og ditt hudproblem på via Elixir på Facebook eller til marianne@cosmedica.no innen 15. oktober.