Mariannes tips

Nytt år, sunnere hud!

Det er aldri for sent å gi huden den pleien den fortjener. Et nytt år er et godt sted å begynne for nye hudrutiner. Nytt år, og nye muligheter for å forbedre dine hudrutiner.

Det er aldri for sent å gi huden den pleien den fortjener. Et nytt år er et godt sted å begynne for nye hudrutiner. Nytt år, og nye muligheter for å forbedre dine hudrutiner.

Hva er vel mer naturlig enn å starte det nye året med noen gode nyttårsforsetter? Daglig blir vi minnet på hvilke treningsformer som er i vinden, hvilke matvarer vi burde få i oss og andre helsefremmende tiltak som er midt i blinken etter noen late vintermåneder. Det er ingen tvil om at vår generelle interesse for helsegevinst med synlige resultater er noe de aller fleste av oss er svært opptatt av. Så hvorfor ikke prøve å være snillere med huden din i 2019? Selv jobber jeg daglig med hudfremmende tiltak, og vet hvordan kroppens organer påvirker hverandre – på godt og vondt.

Huden speiler helsen vår, rett og slett. Dersom du nedprioriterer trening, slurver med kosthold, sover dårlig, stresser mye og er i lite bevegelse, vil dette vises i huden. Den blir fort gusten og grå.

De fleste av oss føler vi trenger en «skin boost» på nyåret etter noen lange vintermåneder med sine tilhørende utskeielser. Januar er kald og mørk, selv om vi går lysere tider i møte. Vi får for lite D–vitamin, og luften bidrar også til at huden føles tørr og livløs.

Hudens egen evne til å binde fukt og fremme en bedre fuktighet reduseres, og den trenger ekstra hjelp i form av kosttilskudd, antioksidanter, vann og gode hudpleierutiner. Det er aldri for sent å starte med gode vaner som dette!

Det er flere ingredienser som er viktige for at huden selv skal klare å produsere nok fuktighet, men noen ingredienser fremmer en raskere fornyelse og tilfører samtidig mer glød og fukt.

Vi har derfor plukket ut flere produkter som vil gi huden din en ekstra god start på det nye året. Kombinert vil disse både eksfoliere, binde fuktighet, samtidig som de vil beskytte og reparere hudbarrieren:

Skin Booster består av:
Glyactil Pads 10%
Glyactil Smoothing Cream 10%
Ultradefense Repair Gel

Glyactil Pads 10%: Inneholder glykolsyrer som er en AHA-syre. Glykolsyrer renser, eksfolierer og virker i dybden. Studier viser god anti-aging-effekt, reduksjon av solskader, stimulering av kollagen og økt elastinproduksjon. Glyactil Pads gjør huden fastere, mer hydrert og gir en glødende, jevn hudtone.

Glyactil Smoothing Cream 10%: Fuktighetskrem med glykolsyrer, koenzym Q10, grønn te, A-,E- og C-vitamin og squalane som holder på fuktighet. Kremen gir en glattere, jevnere hud og øker cellefornyelsen.

Ultradefense Repair Gel: Fuktighetsgel med antioksidanter og reparerende enzymer som gir huden en skikkelig fuktighets-boost. Bruk den alene som serum eller i tykkere lag som en ansiktsmaske. Passer alle hudtyper.

Ha et riktig godt nyttår!

Hilsen Marianne

Del artikkelen