Mariannes tips Del denne artikelen

Start et nytt år med ny frisk hud

Med et nytt år kommer også nye nyttårsforsetter!

I media kan vi lese hva vi kan spise av sunne måltider, treningsråd og generelle helsefremmende tiltak. Det er ingen tvil om at interessen for helsegevinst med synlige resultater er noe vi er opptatt av. Jeg jobber med hudfremmende tiltak og vet at kroppens organer påvirker hverandre.

Huden speiler helsen vår med å se gusten og sliten ut etter lite søvn, dårlig kosthold, lite sirkulasjon, trening og dårlig hudrutiner.

De fleste av oss føler vi trenger en ”skin boost” på nyåret etter en desember måned med mye utskeielser. Januar er kald og mørk, og huden rammes av å ikke få nok D–vitamin. Den tørre luften bidrar også til at huden vår blir tørr og livløs.

Hudens evne til å binde fukt og fremme en bedre fuktighet reduseres og den trenger ekstra hjelp i form av tilskudd som omega, antioksidanter, vann og gode hudpleierutiner.

Det er flere ingredienser som er viktig for å holde huden produktiv og fuktig, men det er noen ingredienser som fremmer en raskere hudfornyelse og gir huden mer glød og fukt.

Vi har satt sammen noen produkter som eksfolierer, binder fukt, beskytter og reparerer hudbarrieren!

Skin Booster består av:
Elixir Pads 10%
Smoothing Cream 10%
Ultradefense Repair Gel

Prisen for disse produktene er 2490,-

skinbooster_2

Elixir Pads 10%: inneholder glykolsyrer som er en AHA-syre. Glykolsyrer er gunstig mot flere problemstillinger.

I tillegg til at molekylet penetrerer dypt, virker den rensende og eksfolierende. Studier viser til anti-aging effekt, reduserer solskader, stimulerer kollagen og elastinproduksjon, øker hud tykkelse, fasthet og hydrering. Den gir også mer glød og en glattere og jevnere hudtone

Smoothing Cream 10%: Fuktighetskrem med glykolsyrer, coenzym Q10, grønn te, A,E,C vitamin og squalane som hjelper å binde og holde på fukt. kremen gir en glattere og jevnere hud som fremmer en mer aktiv cellefornyelse.

Ultradefense Repair Gel: Fuktighetsgel med antioksidanter og reparerende enzymer som gir huden en fuktighets boost. Den kan brukes som serum eller legges på i tykkere lag som en maske og passer alle hudtyper.

Et riktig godt nyttår!

Hilsen Marianne 🙂

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Å bruke produkter med flere aktive virkestoffer, skaper synergieffekt som gir gode, langvarige resultater og en sunn hud.