Produkter

En ultralett fuktighetskrem med solbeskyttelse

Visste du at UVA-strålene er like sterke og skadelige hele året? Så selv om sommertiden er over så er det fortsatt viktig å beskytte huden mot UV-stråler.

Visste du at UVA-strålene er like sterke og skadelige hele året? Så selv om sommertiden er over så er det fortsatt viktig å beskytte huden mot UV-stråler.

Hydractil Daily Defense SPF 15 er det nyeste produktet i Hydractil-familien, som gir masse fukt og beskyttelse. Produktet er perfekt å bruke året rundt!

Hydractil Daily Defense SPF 15 er en ultralett fuktighetskrem. Den inneholder en kombinasjon av reparerende og beskyttende ingredienser som forebygger og reduserer de daglige skadene UV-stråler gir. De aktive, milde virkestoffene opprettholder en bedre fuktighet, reduserer frie radikaler, gir jevnere hudtone og styrker hudbarrieren.

Produktet passer alle hudtilstander og aldersgrupper, også de med en fet og sensitiv hud. Egner seg også til de som får lettere reaksjoner på solfilter. Produktet har en lett og matt konsistens som trekker lett inn i huden.

Anbefalt bruk
En fuktighetskrem som egner seg utmerket for daglig beskyttelse og i kombinasjon med andre Elixir-produkter. Bruk et serum og/eller en annen krem under, tilpasset din hudtilstand. Ved bruk ifm soling, husk påføring minimum 30 minutter før. Gjenta påsmøringen minst hver 2. time og spesielt etter bading.

UVA- og UVB-stråler
UVA står for 95 % av UV-strålene som treffer jorden og stoppes ikke av skyer er vindus glass. Strålene trenger inn i det dypere laget i huden og fremmer skader i form av tidlige aldringstegn som rynker, mindre spenst, ujevnt pigment og i verste fall hudkreft.

UVB-stråler skader mer det øverste hudlaget og er sterkere i sommerhalvåret og utgjør 5% av strålene som treffer jorden. UVB-strålene stimulerer til mer pigmentceller, fremmer tykkere hud, solbrenthet og DNA-skader.

Kreft oppstår når arvestoffet (DNA) får skader som endrer cellene. Slike DNA-skader kan blant annet komme av UV-stråler. Når huden får for mye UV-stråling kan det føre til DNA-forandringer i pigmentcellene. De fleste av disse skadene reparerer kroppen selv, men i visse tilfeller kan cellene begynne å dele seg ukontrollert, og det kan vokse frem en svulst.

Del artikkelen