Produkter

Solfaktor med reparerende enzymer

Det er utfordrende å lage kremer med god og myk konsistens som som beskytter både mot UVA- og UVB-stråler. Solfiltre kan oppleves som seige og mindre smidig i konsistensen, som gjør at mange unngår å bruke kremene daglig. Dette vil vi gjøre noe med.

Det er utfordrende å lage kremer med god og myk konsistens som som beskytter både mot UVA- og UVB-stråler. Solfiltre kan oppleves som seige og mindre smidig i konsistensen, som gjør at mange unngår å bruke kremene daglig. Dette vil vi gjøre noe med. 

Vårt mål er å stadig oppdatere oss på det beste og det nyeste. Derfor utvikler vi løpende bedre formuleringer med ny teknologi som gir god beskyttelse, og som er miljøvennlige. 

Vi er veldig opptatt av at alle bør bruke en solbeskyttelse for å ivareta og forebygge skader som oppstår gjennom daglig påvirkning av UV-stråler. For at vi skal lykkes i å få alle til å bruke solbeskyttelse må vi lage et produkt som vil imøtekomme de ulike behovene. 

Det er svært utfordrende å lage gode kremer med solfilter som alle kan bruke. Vi har tatt til oss all tilbakemelding fra våre kunder med deres erfaringer om våre solkremer. For noen er de for fete, på andre ruller de og på noen legger de seg som en fet hinne på huden. 

Det perfekte solprodukt

Vi har ut i fra våre kunders og våre egne erfaringer kommet frem til hvilke kvaliteter som er de viktigste for det perfekte solproduktet:

Vi har nå utviklet en krem som vi mener innfrir alle av disse punktene og vi håper at dette vil bli produktet som gjør at alle bruker daglig solbeskyttelse gjennom hele året.

Ultradefense Pro SPF 30
Ultradefense Pro SPF 30 er en reparerende dagkrem som kan reversere gamle og nye solskader.Kremen beskytter mot UVA-, UVB- og HEV-stråler. 

Den nye teknologien med reparerende enzymer, antioksidanter og stabile filtre beskytter mot DNA-skader og opprettholder en sunnere hud.

Solkremens moderne sammensetning beskytter i større grad enn tidligere mot UVA-skader og er mer stabile. De gir mindre allergiske reaksjoner og er mer miljøvennlige. 

Ultrasome TM: Patentert enzym 5-Endonuclease virker reparerende og finnes i cellene våre og aktiviseres når UV-stråler treffer huden. Med alder forringes disse reparerende enzymene. Ved at denne kremen inneholder dette enzymet evner den å hjelpe huden og reparere gamle og nye DNA-skader.

Videre inneholder den også flere antioksidanter som beskytter mot frie radikaler og reduserer oksidasjon som fremmer ujevnt pigment. Stimulerer til bedre kollagenproduksjon og beskytter mot nedbrytning av bindevev/kollagen. 

Anbefalt bruk:
Kremen har en lett og fuktighetsgivende konsistens som trekkes lett inn i huden. Passer både fet, tørr og sensitiv hud, men anbefales å bruke et tilpasset serum/gel under for daglig bruk. Påfør et tynt eller tykkere lag etter behov. Husk alltid å påfør mer krem og gjenta smøring hver andre time ved hyppig soleksponering

Del artikkelen