Hudhistorier

Norsk supermodell blir Elixirs nye ansikt

Sophia Lie har reist hele verden rundt og jobbet som modell i over 10 år og er en av norges mest fremgangsrike modeller.

Sophia Lie har reist hele verden rundt og jobbet som modell i over 10 år. Hun er en av norges mest fremgangsrike modeller og nå Elixirs nye ansikt.

– Sophia har ofte kommet forbi Elixir-huset når hun har vært i Oslo og har alltid smittet med sin fantastiske utstråling og enorme energi. Vår relasjon startet for flere år siden og det er derfor ekstra gøy å starte å arbeide sammen, sier markedssjef Kristine Borge.

ELIXIR-Sophia-Lie_49944V2
Sophia Lie for Elixir Cosmecuticals 2018 (Foto: Janne Rugland)

– Det er stort for oss, som et norsk varemerke at vi får muligheten å jobbe med en norsk stjernemodell. Timingen har vært veldig viktig for oss, og Sophia er et kjent ansikt som kommer til å hjelpe oss med sitt nærværende. Og at hun har bosatt seg i Stockholm passer oss veldig bra nå som vi satser for fullt i Sverige.

PastedGraphic-3
Marianne Fjørtoft og Kristine Borge i Elixir Cosmeceuticals

– Vi er inne i en veldig spennende tid med flere nye produkter og har de seneste 2 ukene lansert Acticlear Foam Cleanser og Acticlear Even Tone serum. Og om noen få dager lanserer vi en av våre største nyheter noensinne. Derfor er det ekstra stas å ha et nytt ansikt på plass til dette, avslutter fagsjef Marianne Fjørtoft.

ig_sophia_4

Del artikkelen