Produkter Del denne artikelen

Normalizer – i en ny og forbedret utgave!

Elixir Normalizer har byttet navn til Hydractil Normalizer. Dette er et unikt produkt med høy konsentrasjon av grønn te og flere antioxidanter som reduserer rødhet og virker beroligende på huden. Vår beste «redness fighter»!

Ofte så beskriver vi generelle røde hudtilstander som sensitive, og det er ofte flere årsaker som fremmer disse rødhetene, men fellesnevnere er betennelser.

Årsaker til betennelser
Det er ulike prosesser som er involvert i å fremme betennelser/inflammasjoner, men den største årsaken er «reactive oxsygen spices» (ROS) som produserer frie radikaler.

Vanlige ROS-utløsere er miljø belastning, eksponering av UVR, HEV-stråler, røyk hudsykdommer og andre forurensende stoffer.

Cellenes antioksidant funksjon og forsvarsmekanisme bekjemper oksidativt stress, men når antioksidant faktorene blir redusert av ulike årsaker kan det føre til skråstilt balanse mellom frie radikaler og antioksidanter og føre til oksidativ stress/betennelser i huden.

Hvor skadelig er usynlig/synlig lys
– Lys spekteret består av UVB, UVA2, UVA1, synlig lys og infrarødt lys.
– I dag er det økende bevissthet om farene ved eksponering av synlig lys (HEV, blått lys), spesielt ved bruk av LED-blå lysdioder (mobiltelefoner, nettbrett, datamaskiner og TV-skjermer)
– Gjennomsnittlig forbruker er utsatt for 5 timer – blått lys + UVR inne og ute (UVA trenger gjennom vinduer)
– Det er derfor viktig å redusere påvirkningen av skader fra hele lysspekteret og beskytte huden innendørs og utendørs

Hva kan dette føre til av hudskader
1. Hudens reparasjonsmekanisme forringes
2. Økt hudkreft fare
3. Tynnere hud
4. Tørr/flassete hud
5. Sprengte blodkar/rødhet

Blue-Light-Skin-Structure-Mirai-Clinical

Virkemåte
Hydractil Normalizer virker beroligende og beskyttende og inneholder flere komplimenterende antioksidanter med synergieffekt. Virkestoffene resveratrol og troxerutin (bioflavonoid) virker karstabiliserende og motvirker sprengt blodkar og rødheter. Koffein og grønn te beskytter mot dannelse av frie radikaler, reduserer inflammasjoner og beskytter mot UV og HEV-stråler.

Videre inneholder den en pentapeptide som opprettholder collagenproduksjonen og virker beroligende. De 4 potente antioksidantene bedrer hudens kvalitet og immunforsvar

Anbefalt bruk
Brukes alene for de med kombinasjons hud og som et serum for de med tørrere hudtilstand. Kan brukes morgen og kveld og etter behov ved hudirritasjoner. Den er super i kombinasjon med andre aktive behandlinger og for å restituere huden etter kjemiske peelinger, dermapenn og laser behandlinger. Vi anbefaler alltid å bruke en dag krem med faktor over for å opprettholde en frisk hud og motvirke nye skader.

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Å bruke produkter med flere aktive virkestoffer, skaper synergieffekt som gir gode, langvarige resultater og en sunn hud.