Produkter

Mykgjørende pleie til hele kroppen

La kroppen få den pleien den fortjener. Vi relanserer vår body lotion med nytt navn og en forbedret formula. 

La kroppen få den pleien den fortjener. Vi relanserer vår body lotion med nytt navn og en forbedret formula.

Elixir Cosmeceuticals’ nye Glyactil Smothing Body Lotion behandler tørr og ru hudoverflate. Dersom du ønsker en jevnere, renere og glattere hud, imøtekommer denne kroppskremen alt dette. Den er også perfekt egnet som fot- og håndkrem!

Glykolsyrer 10%
Glykolsyrer er det aktive virkestoffet i Glyactil Smoothing Body Lotion og er blitt brukt i ulike behandlinger siden 70-tallet. Flere studier viser at denne ingrediensen er gunstig mot fine linjer, solskader, pigmentflekker, fregner – og ikke minst tørr og ru hud.

Peeling
Glykolsyre er en fruktsyre (AHA) som gir raskere hudfornyelse og fjerner døde hudceller. Den påvirker fibroblastcellene som er selve fabrikken til collagen- og elastinproduksjonen. Resultatet er en mykere, smidigere og glattere hud.

Mot røde nupper
Kroppskremen behandler også noe som heter Keratosis pilaris – kjent som røde nupper på baksiden av overarmer og forsiden av lår. Cirka 40 % av befolkningen er plaget av denne tilstanden.

Mot uren hud
Siden glykolsyrer fjerner døde hudceller, er den også gunstig mot urenheter på både rygg og bryst. Døde hudceller tetter til porene, men fruktsyrene forhindrer økt talgproduksjon. For optimalt resultat anbefaler vi å vaske huden aller først med Acticlear Cleanser før påføring av Glyactil Smoothing Body Lotion.

Husk at glykolsyrer gjør huden mer ømfintlig for sol, og bør ikke brukes ved direkte soleksponering uten høy SPF.

Del artikkelen