Mariannes tips

Min egen Elixir-historie

Jeg har brukt Elixir produkter siden jeg begynte å jobbe med det for 6 år siden og tror jeg aldri kommer til å bruke noe annet.

Jeg har brukt Elixir produkter siden jeg begynte å jobbe med det for 6 år siden og tror jeg aldri kommer til å bruke noe annet.

Jeg har under min tid som hudterapeut brukt mange forskjellige produkter, men aldri noe som har gitt så klar hudforbedring som disse produktene har gitt min hud.

De fleste jeg møter som ønsker hudforbedring har ofte flere behov. Jeg hører ofte jeg vil ha mindre porer og urenheter, friskere hud, mindre linjer, strammere og mindre pigmenteringer. Dette er noe jeg selv også hadde på min ønskeliste! Det er ingen tvil om at alle disse punktene har blitt bedre med lang tids bruk av Elixir Cosmeceuticals.

foretter

Før (2009) – Etter (2012)

Når jeg har hudanalyser er målet å sette opp hudprogram som skal gi en optimal hudhelse. Elixirs filosofi er at det må være flere aktive ingredienser som virker komplimenterende. Det er også viktig å forstå at vi setter opp hudprogram til din hudtilstand og at den kan endre seg etter behandlinger, livsstil, sykdom, årstid, alder og hormonelle årsaker. Det er derfor viktig å endre litt på hudprogram i form av hyppighet og produkt valg. Jeg oppfordrer alle våre kunder til å være til stede på sin egen hud og ikke bruke aktive ingredienser hvis huden er i en veldig irritativ tilstand.

Jeg har selv brukt mye Retinext med konsentrert Retinol den siste tiden og huden får lett flassing og kan bli litt sensitiv i denne perioden. Det er viktig å presisere at det må være noe ’nedetid’ for å oppnå hudforbedring. Jeg mener derfor at du skal kjenne på dine grenser og behandle huden deretter. Se på dette som trening for huden. Det å komme i bedre form kan gjøre vondt før man føler og ser bedring. Det samme gjelder for huden.

Trener du huden regelmessig vil det gi gode resultater 🙂

Del artikkelen