Hudhistorier

Lottes hudhistorie

Elixir Cosmeceuticals møter mange som opplever en hudforbedring ved bruk av våre produkter. Noen av dem ønsker å dele sin historie. Dette er Lottes hudhistorie.

Elixir Cosmeceuticals møter mange som opplever en hudforbedring ved bruk av våre produkter. Noen av dem ønsker å dele sin historie. Dette er Lottes hudhistorie.

Hva var ditt hudproblem før du begynte med Elixir?
Jeg slet med uren hud på grunn av hormoner og allergier. Til tider var det så ille at jeg ville ikke gå ut av huset, og skulle jeg utenfor døren var det aldri uten sminke. Selv om jeg har prøvd mange bra hudpleieprodukter, følte jeg at huden min fort ble ”immun”, som om produktene etter hvert sluttet å virke og den dårlige huden kom tilbake.

Hvordan opplever du huden din nå og hvor lang tid tok det før du merket hudforbedring?
Selv om jeg fortsatt får en kvise her og der og har noen små acne-arr på kinnene, så har jeg aldri vært så fornøyd med huden min som jeg er i dag. Best av alt er at det er ikke noe problem å gå uten sminke. Jeg har fått en mye renere og mer balansert hud. Effekten av Elixir merket jeg etter bare å ha brukt produktene i et par tre uker.

Nå er det ett år siden jeg prøvde Elixir for første gang og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med et hudpleiemerke. I dag bruker jeg litt forskjellige produkter, men det er alltid Elixir jeg faller tilbake på, og som gir de beste resultatene.

v04

Hva er dine hudrutiner?
Vask, serum og fuktighetskrem hver morgen og kveld. Jeg bruker pads cirka annenhver kveld. I tillegg til en ansiktsmaske når jeg føler at jeg trenger det. For meg er rens og fuktighetskrem det aller viktigste. Hvis jeg er ute og reiser har jeg alltid fuktighetskremen i veska sånn at jeg kan smøre meg på flyet.

Del artikkelen