Hudhistorier

Ikke lev for lenge i komfortsonen!

Lisa Fjørtoft (18) hoppet i det hun hadde mest lyst til å gjøre, nemlig å flytte til California. Nå har hun ’the time of her life’.
 
Lisa Fjørtoft (18) hoppet i det hun hadde mest lyst til å gjøre, nemlig å flytte til California. Nå har hun ’the time of her life’.
 

Hvordan ser en vanlig uke ut for deg?

Jeg tar fem ulike klasser på University of San Diego, innenfor finans og international business. Noe som betyr lange dager med mye lesing. I tillegg starter jeg hver mandag og onsdag med pilates sculpt, og jeg skviser inn egen trening når det skulle passe. Siden jeg bor i California pleier jeg å utnytte helgene ute i det fine været, enten det er å rusle rundt i de kule surfebyene eller å være på stranden.

Har du noen hverdagstips?
Prioriter søvn! Energien du får fra søvn er knyttet til nesten alt du gjør fra dag til dag. I tillegg prøver jeg å bli flinkere på “less saying, more doing”. Man må rett slett bare hoppe ut i ting man har lyst til å gjøre. Ikke lev for lenge i komfortsonen!

lisa

Lisa har tidligere vært å se i vårt markedsmateriell

Hva er dine hudrutiner?

Siden min mamma er fagsjef på Elixir Cosmecueticals har hun gitt meg gode råd og rutiner etter hva som passer min hud. Jeg er fast bruker av Niactil Cleanser og Nicatil 4%.  I tillegg bruker jeg Acne Pads omtrent 3 ganger i uken, litt etter behov. Det samme gjelder Sulfactil, som jeg bruker på problemområder.

Nå som solen begynner å bli veldig sterk i San Diego, har jeg blitt flinkere til å solkrem, og min favoritt er Green Tea SPF 22.

IMG_2338

Når jeg er hjemme i Norge sørger jeg alltid for at jeg tar en Elixir mandel peel. Den hjelper alltid med å åpne opp mine tilstoppende porer. Jeg bruker og Pore Tightening Mask før jeg skal ut eller vil føle meg ekstra fresh.

Har du noen utfordringer med din hud?
Jeg har vært heldig med en uproblematisk hud. Jeg også vært så heldig å ha en mamma i hudbransjen, så har fra en ung alder lært meg å ta vare på huden min.

Hva syntes du Elixir Cosmeceuticals har gjort for huden din?
Elixir har for meg alltid sørget for at jeg har en sunn og glødene hud. Elixir har virkelig hjulpet meg de gangene jeg har følt at huden har vært på det verste og har alltid fått meg til å føle meg fresh, både til hverdags og fest.

NB! Denne artikkelen er over 3 år gammel og produkter som er blitt brukt kan ha endret navn eller utgått av sortiment. Ta kontakt om du ønsker tilpasset hudrutine til din tilstand. 

Del artikkelen