Hudhistorier Del denne artikelen

Kristines hudhistorie

Min reise med Elixir startet for 9 år siden.

Jeg hadde «problematisk» hud i slutten av tenårene og det fulgte meg en god stund inn i voksenlivet. Hadde jeg hatt den kompetansen som jeg sitter på i dag hadde det spart meg for mye tid og penger.

Kristine Borge (43) er salgssjef i Elixir Cosmeceuticals

Jeg hadde lenge «barnehud» i ansiktet og trodde jeg var en av de «heldige» som ikke kom til å få kviser. Men i slutten av tenårene «braket det løs»! Jeg husker fortsatt at jeg gikk rundt å nærmest ikke våget å se folk i øynene. Dette ser jeg tilbake på nå som en grusom tid.

Jeg dro til hudlegen og fikk tetracykliner. Etter 6 ukers kur ble alt mye bedre. Men jeg  slet fortsatt med huden i mange år fremover, og jeg prøvde det meste av produkter. Så kom jeg over produkter fra Elixir Cosmeceuticals.

Huden min opplevde en radikal forbedring av å bruke Elixir. Jeg syntes det var helt utrolig hvor fort jeg merket en forbedring i huden min. I dag har jeg en mye finere hud enn jeg hadde for åtte år siden. Noe som er et paradoks, siden jeg er åtte år eldre. Jeg opplever stadig at folk spør meg om hva jeg bruker på min hud. Når jeg forteller de om min hudhistorie blir de ofte forbauset over at jeg har hatt hudproblemer tidligere.

Min historie er bare en av tusenvis av tilfeller som vi har møtt i vårt arbeid med Elixir. Veldig mange av de vi vi møter har nærmest gitt opp, og prøver Elixir som et slags siste forsøk. Når vi kommer tilbake til dem etter en stund forteller de at de har fått ‘et nytt liv’.

I dag har vi 130 klinikker som selger Elixir i Norge. Ved å vise den enorme effekten til så mange klinikker og terapeuter som mulig, når vi et bredere spekter av Norges befolkningen.

Elixirs produkter er for alle typer hudtilstander og dette er en av grunnene til at jeg elsker å jobbe med Elixir. Jeg vet at vi kan hjelpe alle slags mennesker, akkurat slik som jeg fikk hjelp.

Mine Elixir rutine:

Hilsen Kristine 🙂

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Å bruke produkter med flere aktive virkestoffer, skaper synergieffekt som gir gode, langvarige resultater og en sunn hud.