Fagstoff

«Jeg kommer aldri til å slutte med Elixir Cosmeceuticals»

De fleste kundene jeg får inn på klinikken er svært opptatt av resultater i form av mindre rynker, pigmenter, sprengte blodkar og finere tekstur i huden. Ofte ønsker de klinikkbehandling som gir raske resultater.

De fleste kundene jeg får inn på klinikken er svært opptatt av resultater i form av mindre rynker, pigmenter, sprengte blodkar og finere tekstur i huden. Ofte ønsker de klinikkbehandling som gir raske resultater.

av Lene Garderhagen

Som kosmetisk dermatologisk sykepleier er jeg mest opptatt av frisk hudhelse i form av hjemmeprodukt i kombinasjon med kosmetiske behandlinger.

artikler_58

Elixir Cosmeceuticals er en hudpleieserie som er utviklet av to norske hudleger og det gir en effekt som både kan ses og føles. Serien har en rekke forskjellige produkter utviklet for å bekjempe flere hudproblemer som akne, solskader og melasma, rynker, arr og rosacea.

Elixir Cosmeceuticals kan brukes av både ung og aldrene hud, og ikke minst av menn da det ikke er tilsatt parfymedufter. Virkestoffene er dokumenterte gjennom forskning og kliniske studier.

Jeg selv har slitt med solskader, melasma, store porer og grov hud. Før min utdannelse var jeg ikke flink med hudpleierutiner og bruk av solfaktor, men bestemte meg for å starte med daglig pleie og beskyttelse. Har også tatt noen salongbehandlinger med kjemisk peeling.

Mitt hudpleieregime har i hovedsak inneholdt:

Produktene kjennes bra ut på huden. Noe ubehag i periodene med avflassing av Retinext Daily Anti Ageing Gel, men opplever at jeg blir fortere ferdig med avflassing når jeg bruker den daglig.

Ceactil Everyday Serum er et c-vitamin serum som er helt fantastisk på huden. Jeg bare Elsker dette produktet! Gir både fuktighet, glød, strammere hud og jevn pigmentering.

Jeg tok hudscanningsbilder før jeg startet med Ceactil Everyday Serum og Retinex Daily Anti Ageing Gel og bildene er tatt med ca 6 måneder mellomrom, der jeg også har vært i syden i mellomtiden.

Jeg merker stor forbedring i tekstur og talgproduksjon, mindre melasma og en jevnere pigmentering i huden. Huden føles og ser mye friskere ut.                                                                                             

artikler_57

Disse bildene viser min Melasma pigmentering i panne før og etter daglig bruk av mitt Elixir Cosmeceuticals hudprogram.

Det er fortsatt litt igjen, men dette er en hormonell pigmentering som jeg aldri blir helt kvitt, men må hele tiden beskytte å behandle. Disse bildene viser god bedring i tekstur, hudtone, porer og utbrudd.

Jeg kommer aldri til å slutte med Elixir Cosmeceuticals, det er en svært aktiv hudpleieserie som gir resultater samtidig som det kjennes fantastisk ut på huden!

NB! Denne artikkelen er over 3 år gammel og produkter som er blitt brukt kan ha endret navn eller utgått av sortiment. Ta kontakt om du ønsker tilpasset hudrutine til din tilstand. 

Del artikkelen