Produkter

Klinikkbehandling hjemme

Mange har fått avbestilt klinikkbehandlinger i disse tider, og vi ønsker å gi tips til hvordan dere selv oppnår en mer effektiv hjemmebehandling.

Mange har fått avbestilt klinikkbehandlinger i disse tider, og vi ønsker å gi tips til hvordan dere selv oppnår en mer effektiv hjemmebehandling.

Kjemiske peelinger i klinikk har høyere konsentrerte virkestoffer som fremmer en hudfornyelse og gir en strammere, jevnere og finere hud. Dette kan også gjøres hjemme i en litt snillere form.

Fruktsyrer hjelper huden til å fornye seg raskere. Hudsyklusen tar ca 1 måned, og med alderen går det enda langsommere. Det betyr at aldring og skader vi får gjennom livsstil forringer hudens evne til å fornye seg. Den beste måten å skape en dypere og mer effektiv peeling på er å bruke fruktsyrer i høyere konsentrasjon.

Kombinasjonen og synergieffekten av virkestoffene retinoider og fruktsyrer er helt fantastiske. Fruktsyrer fjerner døde hudceller som gir huden en grovere overflate, større porer, sliten, grå og ujevn hudtone.

Retinoider går dypere inn i huden og stimulerer til nye friske celler. Dette fører til  en mer produktiv, sunnere, fiskere og glattere hud.

Fruktsyrer gir umiddelbar effekt, mens retinoider jobber mer i dybden og tar mer tid før effekten blir synlig. De som ønsker å jobbe målrettet mot hudforbedring av rynker, arrdannelser, finere porer og jevnere pigment bør bruke disse virkestoffene sammen.

Lag din egen klinikkbehandling
Vi anbefaler Glyactil Pads 20% i kombinasjon med Retinext Daily Anti-Aging Gel. Dette vil gi en skikkelig booster og kan for de som ønsker å benytte anledningen til å fremme mer hudfornyelse å bruke denne kombinasjonen 2-3 kvelder etter hverandre.

Det vil forekomme noe flassing, men nå som mange av oss holder oss hjemme, kan dette være anledningen til å ha litt nedetid

For de som er litt mer sensitive anbefales Retinext Advanced Serum eller Ceactil Everyday Serum. 

Produkter som Hydractil Rich Cream, Hydratil Lite Cream, Hydractil Normalizer og Ultradefense Repair Gel er alle fine produkter å ha for å tilføre fuktighet.

Bilde: Eirin Kristiansen / eirinkristiansen.no

Del artikkelen