Hudhistorier

Bli kjent med vårt nye ansikt

Elixirs nye modell og ambassadør er den fantastiske og hardtarbeidende modellen Sophia Lie. Vi stilte henne 20 spørsmål, og vi fikk svar.

Elixirs nye modell og ambassadør er den fantastiske og hardtarbeidende modellen Sophia Lie. Vi stilte henne 20 spørsmål, og fikk svar. 

Hva er det første du gjør når du våkner?
Drikker en stor kopp med vann med sitron, magnesium og sink som jeg skyller ned alle de daglige vitaminene med, deretter mediterer jeg i 20 min!

Hva klarer du deg ikke uten?
Familien min, og få overtenning med venner, eksentriske jakker, Niactil 4%, vippetang og RMS Un Cover Up concealer, flybilletter, podcaster, trening og meditasjon!

Vil du beskrive deg som intro- eller ekstrovert?
Ekstrovert!

ELIXIR-Sophia-Lie_50291Sophia Lie for Elixir Cosmeceuticals 2018. Foto: Janne Rugland

Hvem er ditt forbilde?
Jeg blir inspirert av mange! Jeg digger blandt annet Arianna Huffington og Ester Perel om dagen! I modellverdenen synes jeg at plusize modellen Ashley Graham er en fantastisk dame, og modell aktivisten Cameron Russel som er founder av Modelmafia. Her hjemme i Norge er min bestevenninne Agnes Guldbrandsen som eier Gevir en kjempe inspirasjon!

Du har bodd mange år i New York. Hva savner du mest av byen?
At den er et senter for alt nytt innenfor absolutt alle felt. Så man blir eksponert for ekstremt mye spennende hver eneste dag.

ELIXIR-Sophia-Lie_49944V2-1200x800

Hvilken fashion trend får aldri komme tilbake?
Den oversminkingen som unge jenter driver med om dagen. Kim Kardashian-looken med silikon implantater over hele kroppen. Ser ut som teatersminke!

Kampsport eller yoga?
Begge!

Er livet som modell så glamorøst som alle tror?
Ja, hehe –  eller er noe egentlig så glamorsost som man tror? Jeg føler at ‘glamour’ ligger jo mye hos de som ser på glamouren utenfra og idealiserer andres liv. Min erfaring er at jo mer glamorøst noe ser ut utenfra jo mer ensomt og komplisert er det innenfra.

‘Mo money mo problems’, eller hva er det han rappern sier? Hehe.

Hva er ditt favorittreisemål?
Norge! Synes Oslo er så sinnsykt bra om dagen! Byen utvikler seg så utrolig raskt og folk er blitt så mye mer kreative og inspirerende enn de var for 10 år siden da jeg flyttet.

Hvem ville du ALDRI tatt med deg på en øde øy?
Ville heller tatt med verdens mest irriterende menneske enn å være der alene. Om nøden ble for stor kunne de jo fungert som proviant.

IMG_5414

Du skal på stranden. Hva pakker du?
Faktor 50, en flaske rose og isbiter

Sneakers eller high heels?
Får jeg si begge igjen eller?

Netflix eller bok?
Podcast.

Øl eller Champagne?
Champagne, blir altfor inflamert i kroppen av øl også kjent som lovehandles, ikke ok for jobben.

Hva ler du mest av?
Faren min er ganske komisk til tider og @funksjonsemma leverer alltid!

Du våkner med hodepine fra gårsdagen. Hva gjør du?
Drikker en liter vann med potassium dråper, mediterer tar IR sauna og kommer meg ut av huset.

IMG_5239

Har du et treningstips?
Pass på å høre på kroppen din og restituer mellom økter så du ikke skader deg. Det kjedeligste i verden er treningsrelaterte skader!

Det er sol og sommer. Hva hører du på?
Fikk helt kick på en dansk sang som heter Min Klubb Først (Rosa Lux version) når det var hetebølge i mai og alt jeg ville gjøre var å bade og kjøre båt. Litt lei nå men den leverte en god stund!

Hvis du bare skulle hatt én app på telefonen din, hvilken?
Energy For Success-appen! Det er en guided puste visualiserings app som jeg bruker for å kanalisere energien min dit jeg vil ha den. Pleier å bruke den hver morgen før jeg gjør trancendental meditasjon. Den gir meg alltid masse energi på dager der jeg er sliten eller når jeg føler meg «off». Den får meg og «in the zone» før viktige jobboppdrag eller møter. 

Vi vet du elsker Niactil 4%. Hva har produktet gjort for huden din?
Niactil gir meg en sinnsyk fin glød. Den retter ut fine linjer og er helt perfekt under sminke!

Del artikkelen