Hudhistorier

– Jeg trodde ikke det var mulig, men opplevde forbedring uke for uke

Denne kunden tok kontakt med oss for å få anbefalinger mot perioral dermatitt under graviditet.

Kunden kontaktet oss via e-post for å få anbefalinger mot Perioral dermatitt som hadde blusset opp under graviditeten. 

Vi har alle vår egen hudhistorie, og vi er glade for at kunden ønsker å dele historien sin med oss.

Hun skrev følgende:
– Jeg er gravid og min perioral dermatitt har blusset opp igjen. Det startet for flere uker siden, og det føles som om det bare blir verre og verre. Det oppleves veldig ubehagelig og jeg vet ikke hvordan jeg skal behandle det nå som jeg er gravid. Sist jeg hadde perioral dermatitt fikk jeg resept på antibiotika, men jeg kan ikke gjøre det nå under graviditeten.

– Jeg opplever huden min som sensitiv og tørr, den reagerer på varme og kulde og blir fort rød. Akkurat nå oppleves den ekstra tørr og stram på utsatte områder.

– Jeg hadde perioral dermatitt for tre år siden, men da gikk jeg på antibiotika kuren Tetralysal. Det hadde god effekt på utbruddet, men kom tilbake bare noen få uker inn i svangerskapet. Min perioral dermatitt er hovedsakelig rundt munnen, på haken og under nesen.

Fortell oss litt om hudhistorikken din og hvilke produkter du har brukt før.
– Jeg er 32 år og har aldri hatt noen problemer med huden min. Det eneste problemet jeg har opplevd er perioral dermatitt. Første gang jeg fikk det var for tre år siden, men da ble det behandlet med antibiotika. Denne gangen fikk jeg det i begynnelsen av svangerskapet. Det opplevdes ikke så stort i begynnelsen, men det har blusset opp mer og mer etter det. Jeg ønsket ikke å begynne på antibiotika grunnet graviditet, så jeg leste meg opp og fant Elixir Cosmeceuticals. Det ble redningen min.

Før jeg begynte med Elixir hadde jeg en ganske enkel rutine ved at jeg brukte en mild rens og en fuktighetsgivende krem. Jeg brukte noen ganger serum, samt peeling fra tid til annen. Jeg må innrømme at jeg ikke har hatt så gode hudrutiner og jeg har ikke anstrengt meg så mye.

Før/etter uke for uke (6 uker)
Før/etter uke for uke (6 uker)

Vi satt sammen et hudprogram tilpasset kundens hudtilstand og fulgte opp uke etter uke i 6 uker.

Hudprogrammet var som følger:
Morgen
1. Niactil Cleanser – Rens i skumkonsistens som inneholder blant annet niacinamide og Hyaluronsyre. Rensemidlet er pH-nøytralt. Det er derfor tilpasset en mer sensitiv hud og kan også brukes rundt øynene. 

2. Niactil 4% – Vårt mest solgte produkt! Krem/gel som inneholder niacinamide som motvirker inflammasjoner og styrker hudbarrieren.

3. Hydractil Rich Cream – mykgjørende og fuktighetsgivende dag- og nattkrem ​​som både fukter og beroliger huden.

Kveld
1. Niactil Cleanser – mild rens som brukes før neste rens.

2. Sulfactil Cleanser – Behandlende rens som inneholder svovel. For en mer aktiv behandling anbefales det å la den ligge på noen minutter før den vaskes av (brukes etter behov 3x i uken).

3. Sulfactil Cream – Vår store «problemløser». En behandlingskrem som inneholder svovel. Påfør direkte i tynt lag på problemområdet. Hun brukte Sulfactil 10 kvelder på rad og deretter punktvis der hun fortsatt hadde litt utbrudd. Hun fortsatte i ytterligere 10 dager med Niactil 4% over for fuktighet.

4. Niactil 4% – etter endt kur med Sulfactil cream påførte hun Niactil 4% som serum.

5. Hydractil Rich Cream – brukes over Niactil 4% for å tilføre rikelig med fukt siden Sulfactil fremmer en mer tørrhet i huden.

Hvor lang tid tok det før du begynte å legge merke til resultatene med Elixir Cosmeceuticals produktene?
– Jeg begynte å legge merke til resultater etter bare noen få dager. Jeg trodde ikke det var mulig, men opplevde forbedring uke for uke.

Hvordan opplever du huden din i dag?
– I dag opplever jeg at huden min føles rolig og fuktig, og at min perioral dermatitt har avtatt. Huden føles mer i balanse 🙂

Hva er ditt favorittprodukt fra Elixir Cosmeceuticals?
– Jeg må si at Sulfactil-kremen er min favoritt. Sulfactil-kremen er den som har fremmet den raske forbedringen for min perioral dermatitt. Jeg tror det er den som har reddet huden min, selvfølgelig i samspill med de andre produktene. 

Jeg er så utrolig glad og takknemlig for den hjelpen jeg fikk fra Paulina. Det har hjulpet meg og huden min utrolig mye, og jeg vil definitivt fortsette å bruke produkter fra Elixir Cosmeceuticals.

Del artikkelen