Hudhistorier

– Jeg har fått mindre utbrudd og en mer balansert hud

Huden er vårt største organ og avslører mye av vårt utseende. Den er viktig for…

Huden er vårt største organ og avslører mye av vårt utseende. Den er viktig for mange og påvirker vår selvfølelse – både i stor og liten grad.

Elixir Cosmeceuticals mål er å hjelpe alle med sine hudutfordringer, gi de en bedre hudtilstand og øke deres livskvalitet. 

I februar 2019 kom Anja (27) til Studio203 i Haugesund, og fikk en hudanalyse av Reidun. 

Reidun Hetland hudterapeut hos Studio203

Reindun Hetland (29) er utdannet hudterapeut og vært i yrket og bransjen i snart ti år. Hun startet sin egen klinikk for litt over 3 år siden, Studio203 i Haraldsgaten i Haugesund.

– Jeg er så takknemlig for at jeg kan skape min egen arbeidsplass med de beste kundene hver eneste dag. Jeg har jobbet med Elixir i mange år og er veldig fornøyd med å jobbe med en så god produktserie.
Produktene og behandlingene passer for alle hudtilstander og hudtyper.
Jeg har hatt utrolig gode resultater gjennom flere år med Elixir.

Når Anja kom til Studio203 i februar 2019, var dette hennes utgangspunkt.

Det ble konstatert at Anja har høy talgproduksjon, akne og betennelser. Hun har små arrdannelser og utbruddene forekommer spesielt rund kjeve og hake området. Det er typiske områder å få utbrudd ved hormonell ubalanse. Det anbefales å redusere melkeprodukter og sukker for å oppnå bedre resultater i kombinasjon med produkter og klinikkbehandling.

Reidun hadde Anja til behandling og hudanalyse før hun lagde en plan på hjemmeprodukter. Anja begynte gradvis med Acticlear Cleanser, Acticlear Pads og Niactil 4% som en oppstart før hun supplerte med flere aktive produkter.  

Hudprogrammet ble utvidet i løpet av 3 måneder og ser sånn ut morgen og kveld:

Morgen: 
Acticlear Cleanser
Niactil 4%
Ultradefense Pro SPF 30

Kveld:
Acticlear Cleanser (eller Sulfactil Cleanser i perioder med ekstra utbrudd)
Acticlear Pads (2-3 ganger i uken)
Retinext Serum – Mot arr dannelser
Acticlear Gel – brukes som krem/ gel over retinext
Sulfactil krem – lokalt på utbrudd ved behov

Før/etter-resultat etter 9 måneder
Anja har her brukt produkter i 9 måneder og fått 3 klinikkbehandlinger med mandelsyre. Les mer om Anti Acne Sensitive Peel her.

Dette sier Anja om hudresultatet:
«Huden min har mindre betente utbrudd og rødheter. Den kjennes og oppleves mer rolig og balansert. Jeg bruker mindre sminke og har ikke behovet for å dekke over rødheter og urenheter som jeg hadde tidligere. Jeg føler meg rett og slett mye mer vel uten sminke. Har gått masse uten sminke i sommer – det gjorde jeg aldri før!» 

Takk for en god hudhistorie Studio203!

(Toppbilde er illustrasjonsfoto, da kunde ønsker å være anonym)

Del artikkelen