Mariannes tips

Jeg elsker virkestoffet glykolsyre!

Min erfaring med fruktsyrer er at det nesten alltid skaper hudforbedring.

Min erfaring med fruktsyrer er at det nesten alltid skaper hudforbedring.

Det finnes flere forskjellige fruktsyrene men de mest aktive er glykolsyrene.

Når jeg får kunder med sammensatte utfordringer anbefaler jeg ofte produkter med glykolsyrer. De fleste tolerere virkestoffet veldig godt og gir en rask hudforbedring.

Det eldre vi blir og det mer skader vi har fått gjennom UV stråler og livsstil det mindre evner huden og fornye seg som før. Det betyr at døde hudceller forblir lengre på over huden. Glykolsyrer fremmer en hudfornyelse og støter bort døde hudceller som tetter til porer og får huden til å se grovere og mer sliten ut.

Etter et opphold med bruk av glykolsyrer i sommer blir jeg like begeistret hver gang jeg begynner å bruke de jevnlig igjen. Det gir en umiddelbar effekt som gjør at du alltid må ha produktene i beredskap 🙂

Etter sommer og sol og med ujevnheter som pigmenter og etter en litt blekere hud tone gir glykolsyrene gløden tilbake Glyactil Pads og Glyactil Smoothing Cream er 2 av våre bestselgere og finnes i konsentrasjoner 10 og 20 % glykolsyrer. Produktene kan brukes hver for seg, men blir mer aktiv behandling i kombinasjon!

HUDPROGRAMET HJEMMEPEEL er et sammensatt program med glykolsyrer og komplimenterende produkter og ingredienser. Det anbefales å oppsøke en av våre forhandlere å få råd på hvilken styrke som passer din hud og hvordan hudprogrammet bør brukes.

Personlig er jeg allerede godt i gang med hudprogrammet og elsker effekten det gir!

Hilsen Marianne 🙂

Del artikkelen