Hudhistorier

– Jeg elsker resultatorientert hudpleie

Mojdeh har 23 års erfaring som hudterapeut, og har jobbet på NK i Stockholm i 16 år. Gjennom disse årene har hun testet det meste innen hudpleie.

Mojdeh har 23 års erfaring som hudterapeut, og har jobbet på NK i Stockholm i 16 år. Gjennom disse årene har hun testet det meste innen hudpleie. 

Hva gjorde at du begynte å jobbe med hud? 
Min karriere startet som sykepleier. I den forbindelse oppdaget jeg fort min store interesse for hud. Jeg valgte å videreutdanne meg til kosmetisk sykepleier,  jeg synes det var spennende å lære om produktenes virkestoffer og ingredienser og hvordan de virket på huden. I den tiden kom jeg i kontakt med en gammel venninne som utdannet seg til hudterapeut, og jeg skjønte fort at det var dette jeg har lyst til å jobbe med. Jeg fikk kombinere min lidenskap for hudhelse med produkter og ingredienser. Jeg elsker resultatorientert hudpleie, og det å kunne hjelpe kunder med sine hudproblemer. Man kan få fantastiske resultater med riktig tilpasset hudpleie til hudtilstanden. 

Visste du at Elixir Cosmceuticals selges på NK Beauty (Nordiska Kompaniet) i Stockholm og Göteborg?

Beskriv ditt forhold til din egen hud
Jeg har alltid hatt et bra forhold til egen hud, aldri slitt med noen større problemer. Etterhvert som jeg har blitt eldre har jeg vært opptatt av å jobbe med å motvirke aldringstegn. Jeg velger alltid produkter som har dokumentert effekt. Jeg er fast bruker av Retinext Advanced Corrective Serum fra Elixir Cosmeceuticals, dette produktet liker jeg virkelige godt og det har gitt meg fantastiske resultater. Jeg foretrekker også å jobbe med ulike syrer på huden. Syrer er alltid en del av min egen hudpleierutine, men det er viktig å tilpasse bruken av syrer til årstidene, og ikke bruke like sterke syrer om sommeren. 

Hva synes du er det viktigste med hudpleie? 
Daglig solbeskyttelse er definitivt det aller viktigste. Gjerne i kombinasjon med din vanlige dagkrem. Solbeskyttelse er den beste ”mirakelmetoden” for å motvirke tidlig aldring. Jeg synes også det er viktig å ha en fast hud-rutine. Det er da man får et langvarig resultat. Jeg pleier å prate med mine kunder om en 3-stegs tankegang; Rens, peeling og fukt. Ja og solbeskyttelse, da. 

Hva er dine favorittprodukter fra Elixir Cosmeceuticals?
Jeg har mange favoritter, og de tre jeg vil trekke fram er:

Ultradefense SPF 50. Den er lett i konsistensen på tross av høy solfaktor og den gjør ikke huden fet gjennom dagen, noe jeg opplever med mange andre solkremer med høy faktor. 

Niatil 4% og Niactil Advanced PRO. De jobber på hudforbedring på så mange ulike måter samtidig og gir SÅ fine resultater. Et pluss er at alle i familien kan bruke disse produktene og ha glede av dem.

Hydractil Lite Cream. Gir en ordentlig fuktighets-boost til huden uten å være for tykk i konsistensen og den kan brukes både morgen og kveld uten at det blir for mye. 

Gi oss 3 do´s and dont´s innen hudpleie
Do´s
1. Solbeskyttelse (kan aldri få sagt det nok!)
2. Fuktighet, igjen og igjen
3. Rens både morgen og kveld – alltid

Dont´s
1. Ikke overbehandle huden din. De sterkeste peelingene er ikke alltid de beste.
2. Ikke blande for mange ulike aktive ingredienser med hverandre. Det gjelder å finne rett hudprogram for din hud og av og til må man hente seg litt inn og tenke ”post-peel” for en periode.
3. Glem ikke å gjenta påsmøring av solbeskyttelse når du er lenge ute i sol og fint vær. 

Del artikkelen