Mariannes tips

Grunnregler til en hudforbedring

Hvem ønsker ikke en sunn, frisk og pen hud?

Hvem ønsker ikke en sunn, frisk og pen hud? Her er mine 4 grunnregler til en hudforbedring:

 1. Jevnere hudfarge
  Det er noe av det første som gir tydelig hudforbedring og som gir huden en friskere og jevnere hudtone. Virkestoffer som gir raske resultater er Glykolsyrer (Elixir Pads), Retinol (Anti-Aging Gel), Niacinamide (Niactil 4%) og Azelainsyre (Acticlear) og Kojicsyre (Even Tone Advanced).
 1. Finere hudoverflate og mindre porer
  De fleste jeg snakker med ytrer et ønske om mindre porer. Vi kan dessverre ikke gjøre noe med porestørrelsen, men vi kan redusere talg i talgsekken som gjør at porene trekker seg mer sammen. Noe som vil gi visuelt mindre porer 🙂 Virkestoffet Salisylsyre trekker fettstoffer ut av porene (Acne pads). Glykolsyrer fjerner døde hudceller som tetter til porene.artikler_39
 1. Mer volum og fukt
  Virkestoffer som bygger opp huden fra innsiden og gir mer volum er A-vitamin syre eller retinol. Virkestoffet går inn i celle kjernen og genererer friske nye collagen celler som gir mer fukt og volum i huden. Det er det mest dokumenterte virkestoffet som fornyer celler og reparerer skader i huden.
 1. Bedre spenst
  Proteinene Elastin og Collagen holder huden fuktig og på plass. For å opprettholde en bedre spenst i huden er det viktig å ha en aktiv collagen produksjon. Virkestoffer som glykolsyrer, retinol , antioksidanter og daglig bruk av SPF både fornyer, reparerer og beskytter huden mot skader. Summen av disse virkestoffene gir huden bedre spenst og styrke.

Slik ser mitt personlige hudprogram ut nå:

Morgen:
Niactil Cleanser
Niactil 4%
Ultradefense Pro SPF 30

Kveld:
Niactil Cleanser
Glyactil Pads 20% 2x uken
(Jeg bruker Niactil 4% etter pads og før Ceactil Every day)
Ceactil Everyday Cream 3x uken
Retinext Anti-Aging Gel 4x uken

Hilsen Marianne 🙂

Del artikkelen