Mariannes tips

Godt nyttår til dere alle

Det føles fantastisk å starte på et nytt år. Et nytt år med gode vaner og gode rutiner.

Det føles fantastisk å starte på et nytt år. Et nytt år med gode vaner og gode rutiner.

Mine nyttårsløfter starter alltid med å spise sunnere, trene mer og bli enda mer kunnskapsrik på nye og innovative ingredienser og behandlinger for å få en sunnere og friske hud.

Jeg har ennå ikke lest eller hørt om noen som ikke ønsker å holde seg friske og sunne. Vi ønsker å være den beste utgaven av oss selv uansett alder. Det innebærer å finne ballansen mellom utskeielser og sunn livsstil. Det er viktig å sette seg enkle og klare mål som er gjennomførbare. Mange tar seg vann over hodet og mister motet før de nesten har begynt.

tb5a-qti6xg-jamie-street

Det aller viktigste med forsetter er å gjøre det til noe positivt og noe vi kan håndtere riktig. Etter en stund blir det til gode vaner som vi ikke lenger tenker så mye over. Blir litt det samme som å pusse tenner 🙂

Jeg opplever stadig at kunder uten hudrutiner sier de ikke har tid til å rense huden sin før de drar på jobb. Når jeg legger opp hudprogram til enkelte høres det nesten ut som de må ta seg fri fra jobben for å klare å gjennomføre hudstellet.

Det tar mellom 2-4 minutter, men vi har en tendens til å finne ting litt ekstra slitsomt før det er blitt en vane. Husk at gode vaner skaper resultater! 🙂

Som alle andre ting i nytter det ikke å skape et resultat og dermed slutte… Uansett om det er trening, kosthold, hud eller kunnskap. Vi blir aldri ferdig utlært, ferdig trent eller ferdig stelt huden. Når resultatet er skapt må vi holde det ved like og opprettholde en kontinuitet.

Huden er som kjent vårt største organ og blir utsatt for mye ytre påkjenninger. Dette gjelder spesielt ansikt og hender.

Huden på rompe og bryst vil oppleves av de fleste strammere, glattere jevnere og mer fyldig. Den delen av kroppen er stort sett beskyttet mot sol og UV-stråler. Ansikt og hender må derfor pleies og behandles ekstra godt for å beskytte og repareres mot skader og tidlig aldring. Derfor oppfordrer jeg alle til å starte det nye året med gode hudrutiner.

Jeg gleder meg til et nytt og spennende år. Følg med på hva Elixir Cosmeceuticals deler av sin kunnskap i 2017, med både nye og gamle råd med fokus på god hudhelse!

Hilsen Marianne 🙂

Del artikkelen