Hudhistorier

Gode resultat etter bare to måneder

Mariel tok kontakt med oss gjennom vår digitale hudanalyse ettersom hun hadde behov for en ny hudrutine etter endt antibiotikakur mot akne.

Mariel tok kontakt med oss gjennom vår digitale hudanalyse ettersom hun hadde behov for en ny hudrutine etter endt antibiotikakur mot akne. 

Vi har alle en hudhistorie, og vi setter pris på at Mariel vil dele sin historie med oss. 

Kan du fortelle litt om din hudhistorie og hva du har brukt tidligere av produkter? 
– Jeg har vært veldig heldig med huden min i alle år og aldri slitt særlig med akne eller lignende. Jeg har vært utrolig glad i å ta ansiktsmasker og brukt mange forskjellige produkter med alt fra Body Shop og Babor til produkter fra Vita. I korona tiden derimot, begynte jeg å få problemer med huden min og fikk betent hud med akne. Jeg vet ikke grunnen til dette. 

– Dette gikk mye ut over selvfølelsen og hverdagen min. Jeg begynte å google forksjellige merker jeg kunne prøve med alt fra The Ordinary, Mario Badescu og Ole Henriksen til ZOno7 og Nu Skin. Ingen av disse produktene ga meg noe særlig form for forbedring og mye kan nok skyldes at jeg ikke fikk skreddersydd et hudprogram som passet min hudtilstand. 

– Jeg oppsøkte til slutt fastlege og fikk resept på en antibiotikakur samt en krem som heter Epiduo. Huden min ble sakte men sikkert bedre og roet seg ned, men etter endt antibiotika kur og Epiduo ble huden min verre igjen. Situasjonen opplevdes da helt håpløs.

Mariel fikk følgende hudrutine anbefalt:

Morgen
1. Niactil Cleanser
2. Niactil 4%
3. Hydractil Daily Defense SPF 15

Kveld
1. Niactil Cleanser
2. Sulfactil Cream (brukes lokalt på betente utbrudd)
3. Niactil Advanced Pro
4. Hydractil Rich Cream (etter behov)

Bildene er tatt med 2 mnd. mellomrom:

Hvor lang tid tok det før du merket hudforbedring med hudprogrammet fra Elixir?
– Huden min var veldig betent da jeg begynte på hudprogrammet. Jeg hadde allerede kjøpt Hydractil Gentle Cleanser og Niactil 4%, og hadde brukt de i ca. 2 uker før jeg tok kontakt med Elixir og fikk anbefalt et komplett hudprogram. 

– Jeg kunne se resultater allerede etter første dag ved bruk av Sulfactil Cream. Den roet ned de betente utbruddene VELDIG mye. Selv om mitt hovedproblem var akne, har jeg merket forbedring på porene, en jevnere hudtone og mer glød.

Har du noen favoritter og hvorfor? 
Sulfactil Cream har vært en stor redning for de betente utbruddene fordi den har roet ned og fått kontroll på aknen uten å ha hatt en uttørkende effekt på huden. Jeg må allikevel si at Niactil 4% og Niactil Advanced Pro er mine absolutt «go-to» produkter. De gir en helt fantastisk glød og fukt, og huden oppleves mer balansert☺

Del artikkelen