Produkter

Fremtidens multi-produkt er her!

Elixir Cosmeceuticals har nå utviklet et produkt som oppfyller nesten alle dine ønsker om en sunn hud. Niactil Advanced Pro vil bli et viktig supplement til din Niactil-familie.

Elixir Cosmeceuticals har nå utviklet et produkt som oppfyller nesten alle dine ønsker om en sunn hud. Niactil Advanced Pro vil bli et viktig supplement til din Niactil-familie.

Vi er alle på jakt etter et enkelt produkt som kan oppfylle flere problemstillinger i en og samme tube. Det skal egentlig ikke skal la seg gjøre, fordi huden er som resten av kroppen, et organ som trenger ulike næringsstoffer for å ha en aktiv og sunn celleproduksjon.

Som fagsjef i Elixir Cosmeceuticals kommuniserer jeg viktigheten av å behandle huden etter tilstandenende som endrer seg gjennom de forskjellige fasene i livet.

Jeg er opptatt av å formidle at huden speiler våre indre organer og at det er synergien av innvendig og utvendig behandling med sunn livsstil som gir de gode resultatene.

God helse betyr sunnere og friskere hud og den kommuniserer våre følelser, belastninger og levemåte. Huden og ansiktet får lite beskyttelse mot omgivelsene og bør pleies med ekstra omsorg og virkestoffer som både reparerer og styrker huden til å takle de daglige belastningene.

Elixir er opptatt av å stadig være i utvikling og følge med på hva som skjer innenfor bransjen. Vi ønsker å være innovative og lage produkter som gir deg den huden ditt potensiale har, ved å benytte ingredienser og virkestoffer som fremmer og bevarer en sunn hud livet ut.

Niactil Advanced Pro
Vi har lenge gledet oss  til å presentere vår store nyhet Niactil Advanced Pro som er en krem/gel på tube som oppfyller nesten alle våre ønsker om en hudforbedring!

Den inneholder flere aktive virkestoffer som fremmer hudforbedring på flere måter uten å skape hudirritasjoner og er selvsagt super å kombinere med Niactil 4% og andre produkter i serien.

Hva gjør dette produktet unikt?
Den inneholder virkestoffet PHA som er veldig skånsom og lite irriterende på huden. Den fungerer som en antioksidant og peeling på samme tid og vil derfor ikke gjøre huden så sol-sensitiv som andre syrer.

PHA-syren styrker hudbarrieren ved å tiltrekke seg mer fukt og fremmer bedre fuktighet. Den stimulerer også collagenproduksjon og studier viser etter 6 uker daglig bruk glattere hud med finere linjer.

Jevner ut pigment ved å redusere produksjon av fargestoff til keratinocytter og ved å fjerne døde hudceller. Demper inflammasjoner som reduserer utbrudd av Rosacea, Phoriasis og Melasma.

Beskytter mot DNA-skader og nøytraliserer frie radikaler. Motvirker at metaller oksiderer som reduserer betennelser og misfarging i huden.

Niactil Advanced Pro oppsummert:

Niactil familien
Passer for hele familien og for dem som ønsker hudforbedring på en skånsom måte.

Morgen
Niactil Cleanser – renseskum som fjerner døde hudceller, smuss urenheter og fettstoffer
Niactil Anti-Age Eye Gel – fukter, motvirker linjer, rynker og ujevnt pigment, og reduserer mørke ringer og poser.
Niactil 4% – gel/krem som binder fukt, regulerer talg og gir en mer finporet og jevnere hudtone

Kveld
Niactil Cleanser
Niactil Anti-Age Eye Gel
Niactil Advanced Pro – fjerner døde hudceller, fremmer og binder bedre fuktighet, gir glattere og jevnere hud, reduserer frie radikaler og rødheter i huden

Hilsen Marianne, fagsjef i Elixir Cosmeceuticals

Del artikkelen