Produkter

Fienden du elsker

UV-stråler kan føre til tidligere aldring, dårligere hud og i verste fall hudkreft.

UV-stråler kan føre til tidligere aldring, dårligere hud og i verste fall hudkreft.

Tidligere var vi i Elixir på FACE Conference 2015 i London. Dette er en årlig messe arrangert for oss i cosmeceuticals-bransjen. Hit kommer det dyktige forelesere fra hele verden med spesialkompetanse innen hud og helse. Temaene på konferansen i år var forskjellige, men felles for alle var fokus på antioksidanter og solbeskyttelse.

Foreleserne kunne ikke presisere nok hvor viktig det er å bruke ’en cocktail’ av flere antioksidanter for å oppnå en maksimal synergieffekt.

Vi i Elixir har alltid hatt fokus på bruk av antioksidanter. Det viser seg i større og større grad at antioksidanter hjelper huden mot å få skader på DNA’et . Skader på DNA’et fører til tidligere aldring, dårligere hud og i verste fall hudkreft.

De fleste er opplyste og skjønner viktigheten av å bruke solbeskyttelse, men ikke at kombinasjonen antioksidanter og solbeskyttelse vil minimalisere skader og betennelser i huden. Den vil gi en sterkere hud som klarer og nøytralisere de frie radikalene som oppstår gjennom UV-stråler.

Husk derfor spesielt i sommerhalvåret og spis og påfør mye antioksidanter for å opprettholde en sunn hudhelse 🙂

Gode produkter fra Elixir er:
Ceactil Pads
Ceactil Everyday Serum
Hydractil Normalizer
Ultradefense Repair Gel

Del artikkelen