Produkter

Hvordan få en vakker hud til julebordet?

Det hjelper lite å pynte seg til fest hvis huden ser sliten og grå ut.

Det hjelper lite å pynte seg til fest hvis huden ser sliten og grå ut.

På denne tiden av året kan vi føle oss både blek, gusten og tørr som igjen gir mindre glød i huden. Det er ingen ting som er vakrere enn frisk og sunn hud.

4 enkle Elixir-tips til frisk glød, strammere hudtone og finere porer:

1. Rens 
Rens alltid huden med en tilpasset cleanser før du legger ny make- up. Første steg til finere glød! Se våre cleansere her.

2. Peeling 
Glyactil Pads 10% fjerner døde hudceller og gjør huden, glattere, friskere og jevnere.

3. Maske
Pore Tightening Mask– strammer virkelig opp huden. Den trekker til seg fettstoffer og er spesielt bra mot blank T-sone. Holder huden matt og fin gjennom kvelden.

4. Fuktighet
Bruk Niactil 4% alene hvis du har fet til kombinasjons hud. Har du behov for mer fukt anbefales Ceactil Everyday Serum og med Ceactil Everyday Cream over. La produktene trekke godt inn i huden før du legger make-up.

‘Party-peel’ i klinikk
En kjemisk peel med lav prosent gir en fantastisk glatt og glødende hud. Det er den ultimate behandlingen for å booste huden. Gir følelsen av ansiktsløft og polering på samme tid 🙂

Anbefales ikke før festdagen hvis du tidligere ikke har prøvd kjemisk peel med fruktsyrer og retinol. Det er en aktiv behandling og bør ha testet toleransen på forhånd. Men de fleste gløder etter en lett kjemisk peel!

Les mer om kjemiske peelinger her

Ha en strålende fest med frisk og vakker hud 🙂

Del artikkelen