Produkter

Få en myk og jevn hud

Det ble sagt at Cleopatra tok regelmessig bad i surnet melk. Hvis det stemmer er hun den første som tok i bruk syrer for å fremme hudforbedring.

Det ble sagt at Cleopatra tok regelmessig bad i surnet melk. Hvis det stemmer er hun den første som tok i bruk syrer for å fremme hudforbedring.

I antikkens Roma samlet kvinner gjæret drueskall fra vin fat for å få en mykere og jevnere porselenshud.

Heldigvis finnes det i dag lettere metoder for å få en myk og jevn hud.
Glyactil Smoothing Body Lotion behandler skjellete tørre legger, tørr og ru hudoverflate. Så om du ønsker du en fornyet, jevnere, renere og glattere hud imøtekommer denne kremen alt dette.

Glykolsyrer 10%
Glykolsyrer er det aktive virkestoffet i Glyactil Smoothing Body Lotion og er blitt brukt i behandling siden 1970 tallet mot solskader, ujevnt pigment, tørr og ru hud.

Flere studier viser at behandling er gunstig mot fine linjer, fregner, pigmentflekker og mot grov hud.

Peeling
Glykolsyrer er en fruktsyre (AHA) som fremmer en raskere hudfornyelse og fjerner døde hudceller. Den påvirker fibroblastcellene som er fabrikken til kollagen- og elastinproduksjonen.

Resultatet blir en mykere, smidigere og og glattere hud.

Røde nupper
Den behandler også noe som heter Keratosis pilaris som er røde nupper (gåsehud) på bakside av overarmer og på forsiden av lår. Det er ca 40 % av befolkningen som har eller har hatt denne tilstanden.

Uren hud
Fordi glykolsyrer fjerner døde hudceller er den også gunstig mot behandling av urenheter på kropp som rygg og bryst. Døde hudceller tetter til porer og fruktsyrer fjerner proppen som stenger talg inne i porene. For optimalt resultat anbefaler vi å vaske huden først med Acticlear Foam Cleanser før påføring av Glyactil Smoothing Body Lotion.

Husk at glykolsyrer gjør huden mer solømfintlig og bør ikke brukes før soleksponering uten høy solfaktor.

Del artikkelen