Fagstoff

Etter å ha brukt Elixir Cosmeceuticals produkter i 6 år, har jeg fått en bedre hudkvalitet, til tross for at jeg har blitt eldre.

Spesialsykepleieren Jenny møter hundrevis av personer hver måned og hjelper dem med dere hudforbedringer. Her deler hun sine tankertankar.

Spesialsykepleieren Jenny møter hundrevis av personer hver måned og hjelper dem med dere hudforbedringer. Her deler hun sine tankertankar.

Fortell oss om deg selv og din bakgrunnen?
Jeg heter Jenny og er sykepleier og spesialist i estetiske injeksjon behandlinger av fillers og botox hos Art Face i Stockholm. Jeg har lang erfaring innen plastisk kirurgi og utfører flere hundre injeksjon behandlinger hver måned. Hos Art Face jobber jeg med å forbedre, styrke, forynge, endre og fremheve den individuelle og naturlige skjønnheten gjennom injeksjon behandlinger.

Hva var grunnen til at du begynte å jobbe med hud?
Huden er vårt største organ og ansiktet er et område som viser hvordan huden føles. Fordi jeg utfører estetiske injeksjoner, møter jeg kunder som har interesse i deres ege hud eller problem de har lyst til å løse. Det er fantastisk å kunne hjelpe folk med å få en sunn og frisk hud og informere dem om hvordan de kan ta vare på huden på sikt. Å skape en frisk og sunn hud gjennom god hudpleie fra Elixir Cosmeceuticals er veldig viktig for et godt helhetsresultat, spesielt etter en injeksjons behandling.

Beskriv ditt forhold til din egen hud!
Etter å ha brukt Elixir Cosmeceutcials i 6 år, har jeg nå fått en bedre hudkvalitet enn hva jeg hadde for 10 år siden, selv om jeg har blitt eldre. Jeg liker å se hvordan du kan oppnå forbedringer ved å bruke forskjellige produkter og virkestoff.

Hva synes du er viktigst med hudpleie?
Det å kunne skreddersy et hudprogram etter hudtilstand og etter de fire årstidene. Når du har funnet de riktige produktene som gir resultater, er det både morsomt og enkelt å oppnå en synlig bedre hud.

Fortell dine «3 does and dont´s» om hudpleie!
Vask rent hver natt med Hydractil Gentle Cleanser, og bruk nattkremen Smoothing Cream som fungerer aktivt. Jeg bruker alltid et serum under en dagkrem med solkrem.

Unngå å være i solen uten å beskytte deg med både en solhatt og faktor, fordi jeg vet hvilken skade solen gjør på huden og aldring.

Hva er favorittproduktene dine fra Elixir?
Mine favorittprodukter fra Elixir Cosmeceuticals er Niactil 4% og Smoothing Cream 10%!

Del artikkelen