Hudhistorier

En flyvertinnes hudrutine

I løpet av en uke er Guro Asland Sneve høyt og lavt og rundt store deler av verden. Livet som flyvertinne krever litt ekstra pleie for hud og helse.

I løpet av én uke er Guro Asland Sneve både høyt og lavt, og befinner seg i store deler av verden. Men livet som flyvertinne krever ekstra pleie for hud og helse.

Hvordan ser en vanlig uke ut for deg?
En vanlig uke for meg som flyvertinne innebærer som regel en flytur til USA hvor jeg har en arbeidsdag på opptil 12 timer og lander i en annen tidssone. Jeg passer på å få mosjon, frisk luft og dagslys for å lette jet-lagen, og være opplagt til hjemturen. Jeg elsker jobben min! På mine fridager tar jeg en aktiv del i mine barns aktiviteter, prøver å se alle fotballkamper, tennismatcher og danseoppvisninger. Jeg spiller tennis, og passer på å være mye ute i naturen.

guroHar du noen hverdagstips?
Mitt hverdagstips er å bruke Niactil 4% under øynene morgen og kveld, og passe på å være ute i frisk luft hver dag.

Vi kan se du pleier huden din godt. Del med oss om dine hudrutiner!
Mine hudrutiner er å rense huden om morgenen i dusjen med Niactil Cleanser. Høst og Vinter bruker jeg Anti-Wrinkle Serum og Ceactil Everyday Cream, i tillegg til Niactil 4%  under øynene. Vår og sommer bruker jeg Ceactil Serum og Ultradefense SPF 30. Om kvelden renser jeg med Niactil Cleanser, tar Niactil under øynene og Smoothing Cream annenhver dag, ellers Ceactil Serum og Cream.

Etter lange flyturer renser jeg og smører tykt på med Ultradefense Repair Gel flere ganger, og før natten. Neste morgen er huden gjennomfuktet.

Har du noen utfordringer med din hud?
Min hudutfordring er at jeg får poser og ganske dype linjer under øynene. Etter at jeg begynte å bruke Niactil 4% har huden under øynene blitt så mye finere og glattere. Beste produktet jeg noengang har hatt!

Og til slutt, hva har Elixir Cosmeceuticals gjort for din hud?
Jeg har brukt Elixir i ca 4 år og har fått mye mer glød! Mange spør meg hva jeg bruker, og det er så gøy at resultatene syns. Huden under øynene har blitt mye glattere, og tørrheten jeg slet med før er borte. Jeg ser på bilder fra flere år siden at huden min er bedre nå!

NB! Denne artikkelen er over 3 år gammel og produkter som er blitt brukt kan ha endret navn eller utgått av sortiment. Ta kontakt om du ønsker tilpasset hudrutine til din tilstand. 

Del artikkelen